Mössor och stövlar

Japp det blev en tur med bussen till stan idag. Jag blir lätt rastlös av att bara gå här hemma och göra en massa här det ville jag inte. Jag gjorde tillräckligt igår. Jag och Alice gick först bort till Vincent en runda. Skulle hämta en Geggamoja-mössa till Alicen där. Men den fanns tyvärr inte i storlek. Kanske tur det förresten för jag ändrade mig är vi var i affären. Valde en annan modell till Alice (hon ville ju såklart ha rosa!) och beställde istället den första mössan till mig själv. Ser fram emot när den kommer in i butik :) Tycker den är så cool! Desstom är det lite fleece inuti så den kommer passa perfekt under skidhjälmen i vinter.

Jag köpte faktiskt ett par stövlar på vincent också. Till mig själv. Jag har normalt sett storlek 37-38 i skor och detta var ett par neoprenstövlar låg modell i strl 35! Riktigt stora i storleken med andra ord och de passar precis på mina fötter. Alice har neopren och jag bara älskar dem. Själv har jag  letat efter bra skor att ha på jobbet och neopren är ett vattentätt och värmeisolerande material som andas, därför tror jag de är perfekta på dagisgården!

Nu dax för middag, fisksoppa!




Alice mössa

 
Min mössa, mina dagisskor :)

 


Kommentarer
Så här sa: Carro

Haha, va bra att du kunde ha stövlarna :) Vincent är bra =P Vill oxå ha mössan, hade kunnat tänka mig en sån som Alice. Gillar jåååååsa!



Ja det blev den turkosa fleecen, Linus tyckte bättre om den och han fick äran att vara med och bestämma denna gången ;) ILY!!

2010-09-27 @ 18:19:58
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Sandra

AVIS!! Jag vill också ha ett par neoprenstövlar. Men med mina fötter i storlek 40 känns det som en omöjlighet. Men jag har litet huvud :D En mössa kanske det kan bli. Jag ska in på Vincent och köpa de fina underläggen de fått in.



Jag har testat familjejympan med Arvid. Jättemysigt tyckte jag - tråkigt tyckte Arvid. Jag har tänkt att jag ska testa den med Vera också. Så himla mysigt att man gör det tillsammans och jag tror hon gillar det bättre än Arvid.

Funky Kids är nog lämpligare om de är några månader äldre. Där ska de ju dansa/jympa själva. Det är Friskvårdshuset som har Funky Kids och som du vet gillar jag ju Friskis & Svettis bättre :)

Jag testar gärna familjejympan till våren. De ska vara tre år gamla. Hade varit kul att gå tillsammans med er.



Min dag blev bättre och bättre allteftersom. Tack för din omtanke :)



Kram på dig

2010-09-27 @ 21:20:40
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0