Föräldramöte

Det får bli en liiiten stund framrör skärmen innan sängdax. Känns som om det gått i ett idag och ja det har det ju gjort också. Hann hem och äta lite middag, pyssla lite med Alice och hjälpa Linus med veckans matteläxa innan det var dax att återvända till jobb igen. Ikväll var det föräldramöte och som vanligt så var det himla trevligt. Jag tycker det är både viktigt och roligt att få träffa föräldrarna utan barnen vid sådana här tillfällen. Man får möjlighet att prata om verksamheten, berätta, förklara och umgås på ett sätt som man aldrig hinner i den dagliga kontakten vid lämningar/hämtningar.

Jag trivs bra! Vissa saker hade man såklart önskat skulle skötas lite smidigare. Fast jag har väl kommit till insikt med att endel saker ska man bara inte lägga energi på och vissa saker ska man aldrig sluta kämpa för. Man får bara lära sig att inse skillnaden.

Älskling jobbar inatt och det känns tomt. Har knappt hunnit träffa honom heller idag. Farmor har varit här och passat barnen då jag var på möte. Alicen hade varit supertrött och hon hade velat lägga sig väldigt tidigt. Flera gånger hade hon frågat farmor "är klockan åtta nu?". Vet inte var Stjärna har fått det ifrån, men klockan måste liksom inte bli åtta för att hon ska lägga sig :) (Däremot får den gärna passera sju.) Somnat hade hon gjort tvärt iaf och nu ska jag minsann krypa ner bredvid henne. Självklart sover hon i pappas säng nu när han jobbar :)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Ja vissa dagar går det minsann i ett. Tråkigt när man ses så lite :( Men hoppas du och Alice sov gott bredvid varandra. ILY!

2010-09-29 @ 20:02:50
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0