100909

Hade en superfin kväll hos mellansyster igår. Åt god tacogratäng och så blev det lite vin. Tack för det. Jag behövde nog verkligen det, komma hemifrån, tjata lite och träffa fina människor som står mitt hjärta nära. Det är livskvalité på högsta nivå.

Idag har Bojje varit här och hjälp Mattias med stugan. Vet i ärlighetens namn inte hur vi skulle klarat oss utan mammas och hans hjälp den här tiden. (Eller någonsin?) Jag är så glad och tacksam för att de ställer upp, alltid, utan minta tvekan på alla sina barn så fort det behövs. Jag är också glad och oerhört tacksam över att de hjälpt mig tillbaka till livet... För jag har verkligen behövt hjälp. Det råder ingen tvekan om det. Tack fina ni.

Idag har jag inte varit på topp precis. Jag känner en inre oro och jag kan inte riktigt ta på vad det är. Jag vet inte men jag känner mig låg, fundersam och lite ledsen. Och jag vill bara skjuta ifrån mig allt, orkar inte tänka. Förresten så ringde jag till sjukhuset idag, jag fick brev om att en läkare skulle ringa upp mig under v 35, nu är dte torsdag v 36 och hon har fortfarande inte ringt. Jag är inte särskilt imponerad av den svenska sjukvårde. Hur f-n kan man göra fel igen efter allt jag gått igenom? Nåja idag fick jag prata med en annan läkare och han bedömde att allt var bra med mig. Jag ringde mest för jag vill veta om det är normalt att fortfarande vara öm och svullen och om det är normalt att känna typ  träningsvärk i magen konstant. Jag vill veta, för jag vill inte lyfta och göra en massa om det skulle kunna orsaka någon skada. Det var nog normalt, för jag fick inget svar alls.

Positivt då? Jo idag började Alicen på pyttedans på Barbacka. Vi har haft sån enorm tur att alla tjejer från babysångsgruppen kommit med, det är så kul att ha en aktivitet ihop igen :) Nu blir det ju träff varje vecka! Och pyttedansen var toppen! Alice älskade det och ville fortsätta när det var slut. Jag trodde hon skulle vara lite feg och inte vilja vara med direkt, men hon var med på noterna på allt och bara sög i sig. Underbart. En supermysig stund tillsammans var det också. Massa närhet, bus och skratt med världens finaste flicka. Älskar henne.



Kommentarer
Så här sa: Marie

Tack själv det var hur trevligt som helst! Kul att alla kom med på pyttedansen, o kul att Alice tyckte om det! Kram sis

2010-09-10 @ 05:50:07

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0