Välkommen september

Oj vad tyst här är i huset. Barnen är i respektive skolor, Alicen är på dagis och maken sover efter nattens jobb. Jag njuter av tystnaden. För dagen finns inte mycket planer. Mamma och Bojje kommer hit i em och förhoppningsvis ska stugbyggandet på tomten fortsätta då. Jag ser verkligen fram emot att få det klart så småningom.

Satt just och spanade efter nytt jobb på nätet. Jag, som verkligen sett fram emot att börja jobba känner mig nu mest tom. Anledningen till det är att innan jag ens börjat har jag fått ändrat besked om var jag ska vara i flera olika omgångar. Jag är nu innne på min fjärde barngrupp - och jag har inte ens satt min fot på jobbet än. Kolleger och avdelningar ändras också hela tiden. Som det ser ut just nu ska jag vara på två olika avdelningar och med tanke på att jag ska jobba halvtid så blir det inte mycket av det. Känns mest som att man är inslängd som barnpassare eller vikarie, för att fylla ut. Det vill inte jag. Men jag orkar inte lägga massa energi vid det, utan letar istälet nya möjligheter.

Första september idag då. Jag njuter. Vet inte vad det är med hösten, men jag fullkomligt älskar när den anländer.

Och just när hösten är på intågande  blir det extra mycket L.W här hemma, det är något magiskt med hans sånger och när mörkret anländer behöver jag nog hans röst extra mycket. Älskar L.W

Länk till: en av världens vackraste sånger  

Hoppas ni får en fin dag!


Kommentarer
Så här sa: Carro

Tycker det är helkass med ditt jobb love, taskigt värre :( Hoppas du kanske kan hitta något annat!



Älskar oxå höstens ankomst! Så mysigt! Och LW går på repeat :) Älska!

2010-09-01 @ 10:56:45
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0