Det började illa

Usch å fy vilken start på en måndag. Inget jag rekommenderar precis. Jag brukar kunna svälja en hel del men idag blev jag riktigt jäkla förbannad. Kanske var det på tiden...? Mitt vresiga humör från morgonen lugnade sig ganska snabbt när jag kom hem och fick tanka kärlek av mina fina ♥ igen. Jag, Mattias och Alice tog en sväng till stan och lunchade men innan dess var vi utom på Kids Corner. Det blev en ny bilstol idag. Alice kommer fortsätta åka i sin gamla men när hon blir illamående har vi iaf möjlighet att byta håll. Kändes som att det kunde kvitta om vi köpte den nu eller om vi väntade, hon ska ju ändå ha den. En Be safe blev det och vi valde att ta en helsvart.

I em har jag jobbat igen. Jag var på betydligt bättre humör på mitt andra jobb :) Med mig hem fick jag ett par nya skor till Alice. Det är varmt nu och det funkar knappast med de höga kängorna längre. Jisses vad det är härligt med våren. Jag verkligen suger åt mig av sol och värme nu efter en lååång mörk vinter. Ge mig mer mer meeer :) När jag kom hem från jobb var det bara att hämta hem Linus från dagens fotbollsträning och efter det vankades det spaghetti och köttfärssås. 

Idag fick jag förresten ett underbart "brev" av ljuvliga Alicen. Inte utan att man blir stolt när ens treåring, helt utan hjälp, skriver sitt namn alldeles själv. Hon upphör aldrig att förvåna mig ♥






Ludde - Fuchsia

 


Kommentarer
Så här sa: Carro

Skönt med sol och värme, då är längtan efter vinter och Sälen lika stor.



Hoppas stolen blir bra till Alice :) ILY

2011-04-12 @ 10:46:13
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Carro

Va fint Alice skriver förresten, så tydligt och fint ju :) Duktig tjej ♥

2011-04-12 @ 10:47:14
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0