Igår och idag

Igår var det en riktigt fin dag. När jag hämtat Toss och vi handlat på Maxi körde vi en lång runda. Anledningen? Alice var toktrött och vrålarg, enda sättet att få henne sova middag är att köra bil. Så det gjorde vi. När vi anlände till Barbacka sov hon fortfarande, men vaknade snabbt när jag talade om att det var dax för pyttedans. Vi fikade med Anette och Märta och lite senare kom även Ulrika och Alize. Finaste sällskapet stod dock Leon och Carro för när de också kom :) Leon fick till sin stora glädje vara med och prova på pyttedans. Succé :)

Efter Barbacka var vi snabbt bortom Vincent och sen gick jag, Lucas och Alice till Intersport och Stadium. Lucas skulle ha skor och på Stadium hade de ett fint erbjudande om att ta tre och betala för två på alla skor. Det blev nya till både mig och Lucas. Köpte dessutom hem ett par vita Converse till Max. Skor är ett dyrt kapitel i det här huset så det var ett riktigt fynd.

På kvällen åt vi tacos tillsammans med Carro, Linus och Leon ♥  Vi spanade även på hockeyn som tyvärr slutade med FBK-förlust. Aja det ändrar vi på imorgon :) En fin torsdag iaf.

Idag inledde jag dagen med ett frisörbesök. Det var sannerligen på tiden. Nu har jag äntligen fått lite fräscha slingor och de kluvna topparna är borta. Bild kanske kommer en annan dag :) Underbart var det iaf att få sitta i frisörstolen i två timmar och bara bli ompysslad. Förutom frisör x 2 (Lucas i em) har vi idag hunnit med ett besök på biblioteket, en snabbhandling på Maxi och lite grejande här hemma.

Nu är maten på spisen och vi är redo för fredagsmys.

BJORN BORG SVEN 77 WHITE  / BLACK
Mina nya pjux :)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Det var en mysig torsdag :) Tack fina! Kul med nya skor då, jättefina! ILY

2011-04-12 @ 10:39:08
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0