S U N D A Y

Söndagen startade vi med fotboll. Det gick inget vidare för Linus och gänget, men det var kul att titta iaf :) Efter matchen valde Linus att stanna i Fjälkinge. Jag och Alice körde och handlade. En sväng inom apoteket blev det också. Jag har nog stressat på alldeles för mycket senaste tiden för sedan i fredags har jag haft grym halsbränna. Jag avskyr det verkligen, gör sjukt ont och jag får det som på beställning av stress. Ingenting har tidigare funkat mot det men så testade jag Losec mups. Tack gode gud för det. Idag valde jag ett likamedel som bara kostar 1/4 om man jämför, men de funkade lika bra.

I em tog vi en tur till Malmö. Jag ville besöka en Vila-butik och hade förhoppning om att hitta en fin klännig till festen vi ska på i Maj. Någon klänning blev det inte och knappt några andra fynd heller. Men det var en trevlig utflykt iaf.

Nu har jag och Linus just varit ute och gått en lång runda. Linus snörade på sina inlines och hängde på :) Mys det! En dusch och lite soffmys återstår av den här helgen. Imorgon är det vardag och veckan förväntas återigen bli stressig att få ihop.

Just nu längtar jag till v 25 och till en ny tid tar fart.


Dagens fynd å jag vet inte om de ska lämnas tillbaka..


från HM


Kommentarer
Så här sa: Carro

Vad händer vecka 25 då? Fina kläder! ILY

2011-04-12 @ 10:44:37
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0