Syskonträff

Gårdagen var galet bra. Vilken kväll det blev :) Först var jag och Alice hos Ulrika och Alize med Anette och Märta och grillade till lunch. Mysigt med en cykeltur, mysigt med utelek och fina vänner. Efter det grejade vi till oss inför kvällens träff med fina syskonen och deras respektive. Vi hade verkligen en toppenkväl och konceptet var lyckat :) Trerätters middag och gott att dricka. Allt var uppdelat mellan oss så vi tog lite var, jag och M stod för efterrätten. Allt smakade underbart och jag längtar redan till nästa dejt med mina fina syskon. Då hoppas jag såklart att alla är med, igår saknades min ena storebror eftersom han just nu befinner sig på semester.

Efter maten blev det partystämning på hög nivå. Vi dansade galet och även om jag inte var trött av vinet imorse så var jag hyfsat trött i kroppen. Haha det blev nog ett rejält träningspass :)

Idag har vi varit hos mina föräldrar. M hjälpte dem med deras nya dator. Nu håller vi kväll, M jobbar men jag ska njuta av sällskapet av alla mina fina barn som äntligen är samlade ígen.

Tack alla älskade syskon för en underbar kväll - den kommer jag leva länge på.




Love ♥


Kommentarer
Så här sa: Marie

Tack själv för en lyckad kväll! Allt var bara så perfekt kram :)

2011-04-03 @ 19:31:29
Så här sa: mormor

Jag vill ha ett syskonkort där ni är alla.Min högsta önskan är ett kort där alla barn -barnbarn-barnbarnsbarn är med .Det fixar du. KRAM.<3.

2011-04-03 @ 19:34:36
Så här sa: Sis

Tack sis för en perfekt kväll det gjorde vi kalas bra. Nästa gång är vi en komplett syskonskara =)

ILY <3

2011-04-03 @ 19:50:02
URL: http://pajzon.se
Så här sa: Carro

Härligt med syskon :) Verkar som ni hade en toppenkväll! ILY

2011-04-06 @ 22:36:10
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0