Pyttedans, löpning och måste sova

Borde sova men är nog lite väl upprymd ännu :) Har iaf tagit mig till sängen där Alice just nu sussar gott här intill. Idag ha det varit en bra dag som ju avslutades på bästa sätt ♥

Tidigare idag var vi på pyttedans och det var  tyvärr allra sista gången idag. Alice har älskat det och det har varit så mysigt att ha det stående på schemat varje torsdag. Först fika med fina vänner och sen pytte på det :)  Nåja vi får fortsätta träffas, det kommer vi klart göra men det är ändå skönt när man liksom har det inplanerat. Efter dansen var jag ute och sprang. Bästa rundan ever! Jag har varit lite skum på min runkeeper-app på iPhonen och idag såg jag ju att den inte är helt klockren. GPS:en tappar ganska ofta här och idag upptäckte jag ett par fel. Bl.a såg jag på kartan sen att där jag faktiskt sprungit en hyfsat lång runda tror telefonen att jag genat genom skogen. Eftersom jag springer samma runda två gånger så blir det en liten bit att lägga till. Aja det säger ju inte mer än att jag faktiskt sprungit mer än det jag trott :) M mätte ut sträckan på jogg.se sen och det blev en bra bit över 5 km. Härligt.

Nä dax att sova. Verkligen dax att sova. Imorgon ska det jobbas och det ser jag fram emot. Trivs attans på mitt fredagsjobb :) Men först en liten dansande flicka till sin favoritsång på pyttedansen:



Kommentarer
Så här sa: Marie

Duktiga Alice en riktig talang :)

2011-04-16 @ 17:42:02
Så här sa: mormor

Världens sötaste pyttedansare.Kram.

2011-04-17 @ 11:02:15

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0