Nån sorts måndag

Idag har det varit en märklig dag. Upp, ner, upp.. Kanske är jag som är aningen svängig i humöret?! Smått irriterad har jag varit stundtals idag iaf. Tyvärr har det drabbat dem det inte ska. Skitsamma, jag är bara människa och ingen dör av att jag inte jämt är på topp. Jag måste verkligen lära mig att koppla bort och inte låta massa onödigheter stjäla energi. Kan bara konstatera att it takes two to tango. Att ge och att ta liksom. Allt annat går fetbort.

Så det var dagens gnällrader. Nu fokuserar vi på det som egentligen är viktigt. Som att jag slutade tidigt idag. Som att pojkarna är hemma och jag fått vara tillsammans massor med dem. Att solen värmt ordentligt idag och att vi har varit ute i stort sett hela eftermiddagen. Att Alice dagiskompis Lovisa kom på besök idag och att Alice följde med henne och hennes mamma till lekplatsen. Underbart att Alice har en dagiskompis som bor precis i vårt område, att det är lika gamla och att de trivs toppen tillsammans. Det finns en massa underbara saker jag kan fokusera på istället. Just nu nattar Lucas och Alice och att höra storebror läsa saga för lillasyster gör mig lycklig. Det krävs egentligen inte mer än så.

Ikväll har jag varit på personalmöte. Min älskling jobbar inatt (saaknar, hade verkligen behövt hans famn ikväll) så mamma och Bojje har varit här och passat Alicen. Jag är så tacksam för att de ställer upp och hjälper till ♥

Imorgon väntar en ledig förmiddag med älsklingarna och badhusbesök står på schemat då. Senare blir det jobb och massa trivsel med en av de allra finaste bland vänner. Därefter ska det springas sju nya kilometer innan grillen dras igång. Nähäpp här ska inte klagas. Jag har det förjäkla bra och det tänker jag fortsätta njuta av. Punkt.



Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0