tors/fre

Linus allergi är så mycket bättre. Så glad att han fick annan medicin! Nackdelen är att han blir galet trött av den, men det får vi ta just nu. Han mår ändå tusen gånger bättre än tidigare.

Gårdagen var toppen! På jobb hade jag medarbetarsamtal med nya chefen och det var jättebra! Jag har tagit ett beslut inför hösten som känns helt rätt och efter samtalet med min chef kändes det ännu bättre. Igår slutade jag redan klockan 11, skönt! Alice var hemma med mormor och Bojje när jag kom hem eftersom hon hade ledig dag från Vintergatan. Mattias var ledig men han var i Tyskland och hjälpte Jon fylla förrådet till deras kommande fest :) 

Vid middagstid åkte jag och Alice till stan. Tossen skulle klippas och är nu hur fin som helst i håret. Vi valde att klippa en rejäl bit. Jag tycker det kan vara fint med långt hår på flickor men Alice gillar varken tofsar eller att kammas så därför är det både enklare och finare med lite kortare på henne. Efter frisörbesöket blev det lunch på Trendie tillsammans med fina systerstor. En liten runda på stan fick vi också till och jag fick bl.a. med mig två par sommarbralls hem. Hade "otur" och fick köpa nya byxor till Alice också eftersom vi inte hann springa till en toalett i tid. Fina rosa/vita från geggamoja valde hon. Även Carro och Leon kom till stan :) När vi hämtat Lilliz vid bussen köpte vi med oss lite fika och gick ner till tivoliparken. Mys att få spendera tid med dem man tycker om ♥

På kvällen var jag sen ute och sprang. Det blev en fem km runda och det var så gött att komma ut i löpspåret igen. Har hålllt uppe i nästan en vecka eftersom det krånglat med magont och blödningar. Suck... sjukt trött på det då.

Idag har det jobbats. Me like! Jag jobbade till 18 idag och sista halvtimmen fick jag besök av Alicen. M lämnade henne hos mig eftersom han jobbar inatt. När jag slutat för dagen gick Alice och jag till badhuset. Underbart fredagsmys. Till kvällsmat fick det bli Mc´D och när vi fått mat i magen var Alice supertrött. Vi läste tre sagor som hon och Mattias lånat på biblioteket innan idag och efter det däckade hon på mig i soffan.

Nu ska jag hänga upp en maskin tvätt och sen ska jag krypa ner hos min flicka. Imorgon ska det jobbas och Alice ska vara hos moster några timmar. Det ser hon fram emot :) På kvällen blir det såklart valborgsfirande.

 

 
Hos frissan och nyfriserad

 
Mina älskade små ♥


Finaste ni ♥

 


Kommentarer
Så här sa: Carro

Tack för en mysig stund tillsammans :) Så skönt att Lilliz mår bättre nu. Ses imorgon! Kraaaaam ILY

2011-05-01 @ 15:44:29
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0