Höst?

Dagarna rusar och vi rusar med. Känner som alla andra att hösten är här trots att sommaren aldrig anlände och trots att jag inte alls känner mig redo för mörkare tider ännu. Tyvärr finns det inte så mycket man kan göra åt saken. Lite nya höstkläder piggar förvisso alltid upp och jag kostaterar att jag är helt kär i den höstfina kombinationen kamel/marinblått. Lovely, min höst är räddad iaf när det avser färgval på klädinköp :)

Igår var jag på jobb och kikade på mitt kommande schema, det ser bra ut. Blir mycket tid över för barnen när jag gjort mina timmar på jobb- precis så som jag vill ha det ju. På tal om jobb så var jag och Caroline på inköp i Malmö i måndags och det var en rolig upplevelse. Lite galet att vi la ordrar på kläder som anländer i butik till nästa vår men attans kul var det att kika in alla fina kläder. Men som sagt först höst och vinter.

Alice dockskåp är klart :) Jag var på Bosses färg och på Wallgårds där jag fick gamla tapetkataloger som jag tapetserat med. Hittade också dekorplast i "trä" så hela huset fick nya golv :) Till Alice stora glädje fick vi även igång belysningen i huset. Fint som snus blev alltihop och bilder utlovas.

Massor av fina människor har vi också hunnit med att träffa denna veckan. Vi har varit hos Pia och Peter, trevligt tusan, mamma och Bojje har varit här liksom Marie och Jocke. Igår var vi i Broby med Carro och Linus hos Mämme och Lars. M och L var inte hemma men vi lånade poolrum och uterum och tillsammans åt vi gott, badade och nyttjade bastun. En finfin kväll.

Idag ska det kalasas för Lucas och Rebecca. Så dax att gå vidare i handlingarna..


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0