Sista semester/sommarlovsdagen

Skolväska packad - check
Sommarläxa gjord - check
Dagisväska packad - check
Dagisschema ifyllt - check
Lunchlåda i kylen - check
Jobbnyckel i väskan - check

Hej vardag.

Igår var vi på Vintergatan och hälsade på. Alice försvann med kompisarna direkt och ville inte med hem. Nu hoppas jag verkligen det går lika bra imorgon när det är allvar. Det känns galet bra och Alicen är nu helt införstådd med att hon ska börja på ny avdelning. Det kommer bli så bra för henne det är jag fullkomligt övertygad om.

Vardagen kom som vanligt fort och semestern passerade i en väldig fart. Vi har verkligen haft en underbar ledighet tillsammans och jag har många fina minnen sparade långt in i hjärtat. Självklart kommer man sakna friheten och den härliga känslan av att vakna, somna och vara tillsammans varje dag. Liksom spontaniteten. Jag älskar när man lite hastigt kan bestämma med släkt och vänner att man ska ses, när det inte måste vara sådär uppstyltat och korrekt utan när man tar det som det blir och det blir hur bra som helst. (Svammelvarning, men kanske någon förstår vad jag menar) :) Ändå ska det bli lite skönt med vardag och rutiner. Jag ser fram emot jobb. Det är så mycket spännande på gång i höst och det ska bli fantastiskt kul att jobba fullt ut på Vincent.

Idag var mina snälla föräldrar här och hjälpte oss igen. Förutom att måla var det en del snickerijobb att göra på huset nämligen. Verandan börjar nu bli riktigt snygg och det går framåt. Ikväll var jag ute och sprang och det var längesedan sist kan jag medge, men det kändes helt ok ikväll. Som sagt det är ju vardag och därmed hög tid att återgå till de lite sundare vanorna. Ajaj jag kommer sakna kvällarna på altanen med underbara kärleken, ett glas rött och något kul spel. Fast höstmys är inte fel det heller, det har vi ju nästan ägnat hela sommaren åt :)

Lite nytt i Linus garderob har vi också fixat idag. Jeans och hoodtröjor behövdes. Jag och Lilliz är inte alltid helt överrens när det gäller hans garderob, men jag har fått vänja mig - det är ju trots allt han som ska ha kläderna på sig.

Nu lite utlovade bilder på Alice renoverade dockskåp. Sen nighty.



Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0