Ledig dag tillsammans

Den här lediga dagen satt som en smäck. Evigheter sedan jag och M fick sitta tillsammans i lugn och ro vid frullebordet och veta att vi har hela dagen tillsammans. Nästa lediga dag är för oss alla är Alice födelsedag :) Nu väntar jobb för M´s del imorgon och på nyårsafton. Nyårsdagen sover han till stora delar bort eftersom han jobbat nyårsnatten. Själv har jag ytterligare tre dagars ledighet att se fram emot. Hela förmiddagen var vi hemma idag. I em körde vi en sväng till ishallen (till Linus stora glädje). Efter det var jag en snabbvända på HM eftersom jag och Alice såg en klänning på nätet imorse som Alice absolut ville ha på sitt kalas.129:- känns helt ok. Tyvärr fanns den ej inne i stan så vi får hoppas på posten.

Efter det körde vi ut en sväng på Team Sportia. Jag testade pjäxor och himmel vad sköna jag hittade. Mina muppfötter (typ lika breda som långa, hög vrist och jättehålfot) har inte mått så bra i de hyrda pjäxorna i Sälen. I fjol åkte vi till uthyraren och bytte pjäxor redan andra dagen men det hjälpte inte utan en hel del skidåkning blev faktiskt förstörd pga mina dumma fötter som gör galet ont. Idag hittade vi iaf ett par som är för just bredare fot så vi får väl se. Synd att det är så jäkla dyrt bara, men jag tänker ringa runt lite till olika uthyrare och se vad de har. Det är sjukt trist att ha fötter som inte funkar i vad för nåt som helst. Höga klackar är inte heller  att tänka på tyvärr :)

AHHHHH längtar till ledighet, Sälen, skidåkning och snö!  


Kommentarer
Så här sa: Sidensis

Tråk när man måste jobba på helger när alla andra är lediga. Men vi får blicka fram till nyår 2012... Då rockar vi loss :)))

2011-12-30 @ 09:00:46

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0