Måndag.

Den sista julklappen till barnen som var på listan var till Lucas och den kan nu strykas. Känns skönt att ha läget under kontroll. Fast borta är tiden då man kunde köpa många paket. Grejerna de stora killarna önskar sig kostar inte gratis precis... Och det är ju så himla viktigt att det är rätt märke på de tekniska prylarna. Aja. Tre julklappar får Lucas i år, lite trist men jag får väl fylla ut med choklad och deo eller nåt :)

Jag och Alice spenderade eftermiddagen på badhuset. Hur mysigt som helst. Sen var det gympadax för henne och ikväll har även jag och maken fått träna. Skönt.

Förövrigt funderar jag på allt och inget...

Har loggat ut från fb, kanske loggar in någongång i framtiden men just nu vill jag inte vara där. Kanske ska göra bloggen till bara min? Kanske, vet inte, tänk om. Funderar.

Nu ska vi iaf se Så mycket bättre från i lördags :)


Kommentarer
Så här sa: Marie

Skönt o vara klar med klapparna! Stora barn stora dyra klappar man känner igen det! Hoppas det inte har hänt något allvarlig! Puss&Kram

2011-12-05 @ 21:54:28
Så här sa: Sidensis

Är du borta från fajjan!! Vem ska jag nu vu:a med?? Trist å tråk men den sidan är ju bara sådär den är väl mest till för att hålla koll på varandra! Själv har jag plockat bort endel kontakter som jag aldrig pratar med. Men man får göra sina egna val här i livet :)

Skönt att du är klar med klapparna, vi ska fixa våra i veckan. Tack för trevligt sällskap på gymet och det där med kamera hade varit kul :)))

Påk ILY <3

2011-12-06 @ 13:47:51

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0