Stackars Liten

Här håller vi tummarna för att vi ska undkomma magsjuka för fy fanken vad dålig Alice varit. Alltså det kändes nästan löjligt som hon spydde. Hon kunde liksom inte sluta alls och trots att magen var helt tom så bara fortsatte hon. Mellan klockan 21 och 00 kräkte hon ungefär var femte minut. Jag och Mattias fick in med henne i duschen ytterligare en omgång och hon var så fullständigt utmattad att hon kröp ihop i fosterställning och somnade i badkaret medan vi duschade henne. Galet sjuk var det ja. Klockan 2 kräkte hon sista gången och sedan dess har hon fått behålla allt hon fått i sig.

Jag har jobbat idag och efter skolan kom Lucas till mig på jobb. Sen var jag och han hos mammi och Bojje (som hade Alice i em) på middag. Linus tränade innebandy. Ikväll när vi alla var samlade spånade vi på årets nyårsmeny. I år ska jag fira nyår ensam med mina barn. Mattias jobbar nyårsnatten och jag och grabbarna har kommit fram till att vi faktiskt vill vara själva. Det ska bli hur mysigt som helst och vi längtar redan :) Linus ska laga förrätt, jag och Alice får stå för huvudrätten och Lucas fixar efterrätt.

Nähäpp nu ska jag plocka undan papper, snöre, sax och tejp efter julklappsinslagningen jag pysslat med ikväll. (Nu vill jag ha en julgran och lägga alla de fina och randiga paketerna under- i helgen kanske?) Sängen kallar och jag ska göra den sällskap, det blev ju inte för mycket sömn natten som gick precis.




Kommentarer
Så här sa: Carro

Låter som en toppennyårsafton, även om jag förstår om det hade varit ännu mer toppen om M varit ledig. Men man får göra det bästa av det :) ILY! Kraaaam

2011-12-16 @ 21:32:19

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0