Mysig fredag och Alice gran

Vet inte riktigt vad som hände men den där appen fungerar inte helt felfritt att blogga från kan man ju säga. Texten på gårdagens inlägg kom visst helt bort :/

Hur som helst så var vi hos mina föräldrar och högg gran igår. Vi hittade såklart som vanligt världens finaste julgran :) Grejen är bara den att vi fick med två granar hem. Alice gav sig inte, hon skulle absolut ha en egen gran på rummet. Envisa unge. Nu har hon iaf en alldeles egen gran med rosa ljus och med både Kitty och annat som pynt.

Gårdagen var fin. Efter grannhugg var M på utvecklingssamtal med Max och jag och Alice fixade en liten klapp till till M. Sen hämtade vi grabbsen på deras skolor och på eftermiddagen var vi bara hemma och spelade spel, fikade, fixade Alice gran och myste. Lite senare satte vi igång med att göra julgodis och kvällen avslutades med julfilmen Polarexpressen. Finfin fredag.

Idag har vi inga stora planer förutom att det blir innebandy med Linus. Och även om det finns någon som stör just nu så ska jag inte låta det ta energi. Jag är galet trött på eländet bara. Funderar på om det verkligen är h-n som blivit så osmidig och korkad eller om det är nya partnern som ligger bakom med en massa idioti? Jaja jävlas på bara. Jag bryr mig inte och jag tänker inte sätta det finaste jag har i kläm. Men jag tänker fan inte vara särskilt smidig själv heller. 

Nu frulle med mina hjärtan.


  


TOKMAJA!


Kommentarer
Så här sa: MOSSAN

Så härligt att hon fick en egen gran .snygg är den oxå.Kram momo o bojje.

2011-12-17 @ 22:15:43
Så här sa: MOSSAN

Så härligt att hon fick en egen gran .snygg är den oxå.Kram momo o bojje.

2011-12-17 @ 22:16:42
Så här sa: Carro

Hon ser ju inte lite lycklig ut lilla moffsan ;) Härligt!

2011-12-19 @ 17:50:21
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Sidensis

Hihi... Så glad är jag när min gran åkt ut :)

2011-12-22 @ 11:00:13

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0