För mycket av det goda?

Tisdagkväll. Det är nära jul nu och det känns. Hemma har vi lite kvar att fixa, här måste städas en vända, några klappar till ska slås in och lite mer julgodis vill vi få gjort. Mattias var och handlade maten idag och jag är så himla glad att det alltid är han som fixar Maxi-besöken :) Ska bli mys med jul och med lite lite ledighet. Den här julen blir annorlunda för oss eftersom Mattias jobbar i stort sett hela julen (och nyår) och även jag jobbar en hel del under jullovet. Jag hade gärna sett att vi varit mer lediga tillsammans men vi har valt att inte ta så mycket ledigt i år eftersom vi sen ska åka på skidresa. Man får liksom välja ibland. Barnen blir inte särskilt drabbade iallafall eftersom våra schema inte krockar så väldigt mycket. Jag jobbar när M är ledig och viceversa. Hur som helst - det blir nog en fin jul ändå och med siktet inställt på Sälen känns det helt ok att det blir såhär i år.

Sälen ja, hur många gånger om dagen håller jag på att försäga mig till mina pojkar tro? Tur det snart är dax att ge dem julklappar :) Senast för en stund sedan när jag och Linus spelade spel och gapskrattade sa jag att "det här spelet får vi ta med...ehh kanske ta med på julafton".

Ikväll har vi bakat saffransskorpor. Fy vad mycket gott det finns att göra till jul och fy vad jag äter alldeles för mycket av det där goda. Saffransskorpor är galet gott. Galet galet gott. Jag är verkligen såld på  julens godsaker. Pepparkakor, saffransskorpor, glögg, knäck, julmust, skumtomtar, rocky road.. ahh love it! Brända mandlar. Åhh jisses. Ja jag förstår varför det alltid är galet med folk på Friskis efter jul.



Kommentarer
Så här sa: Sandra

Vad kul att överraska barnen med skidresa. Inte det lättaste att hålla sig från att berätta.

Jag har nu varit på Åhléns och köpt ny, fin toppstjärna till granen. Tack!

Klänningen i mitt inlägg hittade jag på Donna. Har redan använt den och älskar modellen. Fanns i någon mer färg tror jag. Jag är så nöjd med att ha köpt något som inte är svart eller grått ha ha.



Ni som verkar gilla sällskapsspel (vilket jag också gör) kan jag tipsa om ett jag nyligen köpt som heter "Med andra ord". Hur kul som helst.



Ha det fint!



Kramar



Kramar

2011-12-21 @ 10:55:12
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0