Sälen 2011

Nu har vi varit hemma ett tag från underbara Sälen. Vi hade en ljuvlig vecka på många sätt. Mina barn älskar skidsemestrar och ja jag kan bara instämma med dem. Resan till Sälen gick jättebra, vi körde hemifrån vid tre och anlände till Broby ett tag efter. Sen körde vi på ordentligt och om man bortser från några små stopp så stannade vi i inte ordentligt förrän i Vansbro där vi käkade. Strax innan Sälenby hyrde vi skidor och sen bagav vi oss till stugan. Stugan vi hyrt genom salenhus.se var toppen! Vi bodde bra och vi hade nära till backen. Perfekt.

Det blev en hel del skidåkning för oss alla, allra mest för mina pojkar men vi andra fick också en hel del åk i backen :) Inte lika mycket som förra året dock eftersom både Alice och Leon uppskattade skidåkningen så gick den mesta tiden till dem såklart. Precis som det ska vara. Fast det är inte bara skidåkning man är ute efter när man åker på vintersemester. Det är så himla härligt att vara ute, bada bastu, mysa i stugan etc. Alice provade både rullband, knapplift och sittlift vilket funkade fint allihop. I de små backarna åkte hon på egen hand och i de större åkte hon ner med Mattias. Skidskola anmälde vi inte henne till och det kommer vi inte göra nästa år heller, utan hon lär sig av M. Alla barn är olika och Alice tillhör dem som inte hade velat vara med i skidskola bland okända vuxna.

Jag saknar snön, vintern, skidåkningen och tillsammanstiden. Ska erkänna att det känns ganska tungt att vara hemma igen. Veckan gick alldeles för fort och jag hade gärna stannat. Ser redan fram emot Lindvallen 2012!

Tack Carro, Linus och Leon för ännu en underbar, härlig vecka tillsammans i fjällen.




Kommentarer
Så här sa: Sandra

Ser ju helt fantastiskt ut. Jag är också så sugen på en vintersemester.

Vi har börjat spåna på en resa i höst och det är så himla kul att planera och ha något att se fram emot.

Kul att få ta del av era semesterbilder.

Ha en fin vecka (trots trist återgång till vardagen...)



Kramar

2011-02-07 @ 17:56:32
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Carro

SAKNA!!! Vill ha mer Lindvallen och mer snö. TACK för en underbar vecka. ILY!

2011-02-08 @ 10:50:59
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Carro

Uuuuuuuuuuuuunderbart! Måste byta bilder :)

2011-02-08 @ 12:01:30
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0