Helgen

Söndag igen, var f-n tar tiden vägen? Helgen har varit fin på alla sätt. Jag inser att jag är lyckligt lottad som har min familj, fina vänner och framförallt min Mattias ♥ Älskade han, som alltid väljer oss framför allt annat, som alltid finns vid min sida.

Idag är jag lite funderig. Det gör ont i mig när någon jag tycker om inte mår bra. Jag har en vän som stått mig nära ganska länge och som jag tycker mycket om. Just nu har hon det jäkligt tufft och jag försöker stötta så mycket jag bara kan. Samtidigt så kan jag inte gräva ner mig själv och må dåligt för att hon gör det. Just nu flyter mitt liv förträffligt och jag är lycklig, men visst gör det ont att se min vän må dåligt och jag hatar att hon ska behöva ha det såhär. Imorgon ska jag torka hennes tårar igen ♥

Ikväll är jag också lite ledsen å mina pojkars vägnar...

Helgen har som sagt varit fin. Inledde den med tjejkväll ju och igår tog vi en tur till stan. Vi träffade min storasis och Peter där och vi hängde på dem när de bestämt fika tillsammans med min storebror och hans Nettan. Mysigt :) Igårkväll var vi sen hos J och C. Vi åt gott och kollade på melodifestivalen. Bara Brolle som höll måttet tyckte jag och han gick ju vidare till final :) Som vanligt hade vi en trevlig kväll tillsammans med familjen Persson.

Idag har vi varit på innebandy med Lilliz. Stor glädje då grabbarna vann första matchen tvåsiffrigt och den andra med 5-1. Linus gjorde fyra mål. Duktiga lillkillen min. 

Ikväll var jag på friskis, det blev 7.5 km på löpbandet. Nu har M kommit hem från sin hockeyträning och jag ska jag njuta av att vara tillsammans med honom i soffan en stund. Ja jag älskar honom av hela mitt hjärta och jag är tacksam över hans kärlek till mig.




Min duktiga Linus. Han har förresten skaffat sig en alldeles egen blogg. Kika in på rocklinus.blogg.se 
 Garanterar dock ingen flitig uppdatering, men vi får väl se :)


Kommentarer
Så här sa: Moster Pia

2011-02-14 @ 06:16:24
URL: http://pajzon.blogg.se/
Så här sa: Moster Pia

2011-02-14 @ 06:16:24
URL: http://pajzon.blogg.se/
Så här sa: Moster Pia

2011-02-14 @ 06:16:24
URL: http://pajzon.blogg.se/
Så här sa: Moster Pia

2011-02-14 @ 06:16:24
URL: http://pajzon.blogg.se/
Så här sa: Sis!

Oj ngå gick fel när jag skulle kommentera =)

Härligt med lediga dagar tillsammans med dom som man älskar <3

2011-02-14 @ 06:18:06
URL: http://pajzon.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0