Härliga helgen

Underbara helgen har nått sitt slut och jag känner mig faktiskt riktigt glad (fast fortfarande lite orolig, men ja det är helt i onödan). Vilken helg! M har visserligen jobbat hela helgen men jag har njutit av den iallafall. För inte så länge sedan skulle jag inte gjort det, jag hatade M´s jobbehelger så till den grad att jag  mest tyckte synd om mig själv och nästan grävde ner mig. Ibland händer det dock att man vaknar till och får upp ögonen. Mitt liv - mitt ansvar. Det blev ju knappast bättre med massa självömkan så jag bestämde mig för att ta tag i det på annat sätt och det har jag gjort.  I fredags var jag som sagt på Vincent i stort sett hela dagen. Jag hjälpte C litegrann i butiken och det var riktigt kul. Fredagsmyset var mys och det var bara jag, Mattias och Alice som var hemma då.

I lördags sov vi lite väl länge jag och Toss. Vi skulle med tåget till Lund och Anette (och Märta) var snäll och körde hitom och hämtade upp oss. På stationen väntade Ulrika och Alize och sen var det bara att lösa biljett och kliva på. Tjejerna var visserligen lite besvikna eftersom de vill åka det lila tåget, men med tanke på hur ofta de stannar (pågatågen) så kändes det bättre att välja öresundståget. Tågresan var såklart hur spännande som helst :) Flickorna underhöll sig på bästa sätt och de hann även med att få i sig lite fika.

I Lund gick vi sedan på bio (knattebio, Alfons), vi åt på Mc´d och gick en liten runda i stan. Vid ett senare tillfälle ska vi åka dit utan barn eftersom det fanns en hel del butiker vi ville inom, men som vi undvek eftersom det faktiskt var tjejernas dag. (Hmm, var snabbt inom Åhlens och fick visst med en scarfes därifrån, men det räknas knappt eftersom vi mest var på leksaksavdelningen) :P Ett besök i leksaksaffären Jättekul blev det också. Där hittade Alice sin drömgitarr! Hon har länge velat ha en gitarr, men kravet har såklart vart att den skulle vara rosa och det har vi inte hittat (förutom den gigantiska Hello Kitty-gitarren som stått i Lasses-musiks skyltfönster tidigare, det är den hon jämfört med liksom) men nu så :)

När vi kom hem till stan igen ville flickorna till tivoliparken så det blev en liten runda dit och det var ett fint avslut på en underbar dag med fina vänner.  Därefter gick jag och Alice till Marie och Jocke där senare pappa M anslöt efter sitt jobb. Vi bjöds på god mat och dryck och vi hade en väldans trevlig kväll med kortspel, gamla schlagerlåtar och skratt :) Tack för det.

Idag blev det storhandling på Maxi, det vankas sportlov nu och med fyra hungriga grabbar hemma gäller det att ha välfylld kyl. Dessutom hatar jag "vad ska vi ha till middag" och klarar inte mig utan matlista! Efter Maxi var jag och Alice på badhuset. Hur skönt som helst. Vi hade varmvattenbassängen helt för oss själva en lång stund och där spenderades den mesta av tiden. Ikväll kom så äntligen grabbarna hem. Pizzaslice fick det bli till kvällsmat och sen har vi mest myst i soffan.

Yes - en härlig helg är avslutad. Nu jobbar jag två dagar, sen har jag också sportlovsledigt. Me like!




Hela tjejligan ♥


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0