Alice treårsdag

Vi hade ställt klockan på 9.00 för att vara säkra på att inte vakna efter Toss. Japp galet med sovtiderna nu under ledigheten ju. Och faktiskt var vi inne på barnaktuen med Alice dagen innan så det blev sängdax väldigt sent för henne. Vi körde in på kvällen när vi kom på att hon inte kissat på hela dagen. Jag trodde ju att M hade hjälpt henne på toaletten och han trodde att jag.. Men icke. Kändes galet, särskilt med tanke på den höga febern hon haft under en hel vecka. Ingen fara på taket dock vilket var himla skönt såklart, men det var också skönt att kolla upp det. Inne på akuten var hon så medgörlig så. Hon berättade glatt för doktorn att hon skulle ha kalas och vilka som skulle komma och strax därefter kissade hon också :)

Nåja födelsedagen: Alice vaknade precis innan klockan ringde… (Typ på samma klockslag som hon föddes för tre år sedan, 8.59) Vi fixade frukostbrickan och hämtade presenterna och klämde i med ja må hon leva. Då ”sov” Alicen igen. Paketerna gick före frukosten såklart och av oss fick hon ett Kitty-hus i duplo och en duplo-tågbana. Hon fick också två överbliva julklappar som hon inte orkat öppna på julafton. En bok och en film. Direkt efter öppnandet skulle det byggas duplo. Efter lek, frukost började jag med tårtorna. Alice ville absolut ha Kitty-tårtor igen. Hon har ju sett foto från sin ettårsdag, så det blev till att fixa det :) Mattias lagade maten (lasagne) och mina föräldrar kom lite tidigare än de andra gästerna så vi fick ordning på bord, stolar och dukning. Vi är ganska många när det ska kalasas och igår tog vi både min och Mattias sida på samma gång.

Alice blev väldigt uppvaktad och fick många fina saker. (Microugn, spel, Krumelur Kajsa, postlåda,  förvaringsbox (rosa moln), tröja, böcker, Pippi-tröja, rittavla) Hon fick också en teckning av Leon och ett pärlplattehjärta av Esther :) Vid maten var Alice helt slut. Hon däckade i soffan och inte undra på det, hon hade ju sovit väldigt lite på natten. Vid tårtan var hon pigg och glad igen och hon åt två rejäla bitar. Alice är lite reserverad när det är mycket folk och inte förrän de äldsta kusinerna åkt hem blev det lek, bus och full fart på henne. När Esther (och Ebba med föräldrar) skulle lämna kalaset sist av alla grät både Esther och Alice. De ville ju leka mer...

Dagen avslutades med att vi provade både Krumelur Kajsa och att spela de nya spelen Alice fått. Så blev det ännu en sen kväll på Engelska vägen, men vadå, man fyller ju bara tre en gång.

Älskade Tossen ♥

Tack alla som på olika sätt grattat vår flicka och alla ni som var här och gjorde Alice dag hur fin som helst!

 

Ville haft mååånga bilder ju, men har sjukt strul med internet förtillfället. Nåja iPhonen hjälpte mig med att få till två iaf :/


Kommentarer
Så här sa: Sandra

Dina Hello Kitty-tårtor är så fina. Jag funderar på att försöka mig på dem till Veras kalas. Hur gör du dem? Jag är jättetacksam om du vill skriva ner hur du gör dem. De är superfina!



Kram

2011-01-06 @ 20:12:50
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0