Dag 27, Min favoritplats. Det första som s...

img_6807 (MMS)

Dag 27, Min favoritplats. Det första som slår mig när jag läser dagens rubrik är HAVET. Sommar, vinter, höst, vår- jag älskar att vara vid havet. Året om. Det lugn jag finner där finner jag sällan på andra platser. Fast visst finns det många fler ställen jag trivs på. Mitt hem är min borg, jag trivs förträffligt här hemma. Promenader i skogen uppskattas också liksom en joggingrunda nere vid sjön. Spanien är ett favoritland och skulle jag någongång lämna Sverige för att bo i ett annat land hade Spanien varit det självklara valet. Och såklart skulle det vara vid kusten, Medelhavet är underbart.


Kommentarer
Så här sa: Sandra

Så skönt att Lucas är kry igen.

Tack för din kommentar. Känns bra nu när jag fått lite perspektiv på det hela. Det kändes jättejobbigt just då men man får upprepa för sig själv att alla gör vi misstag. Jag tycker ändå att det är viktigast att man är ärlig och gör sitt bästa för att rätta till misstaget. Och jag har varit hundra procent ärlig och även rättat till misstaget. Det är kanske därför jag mår bättre.



Duktig du är med träningen. Jag kämpar också på men har fått klura på hur jag ska få till det i veckorna. Mycket kvälls- och helgjobb och det tär både här och där. Jag har testat på morgon och lunch nu denna veckan. Kan nog funka. Men jag gillar bättre att träna på kvällen.



Ha en fortsatt fin vecka! (Tyvärr missar vi jympan på lördag....)



Kram

2011-01-26 @ 20:37:37

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0