Dag 3, MIna föräldrar

Mina föräldrar. Jag är ju egentligen vad man kallar ett skilsmässobarn. Fast själv ser jag det inte riktigt så. De jag betraktar som mina föräldrar lever i allra högsta grad tillsammans. Min åsikt är nämligen att pappa är inget man bara blir, pappa är något man är. Det är ett aktivt val. Jag känner såklart min biologiska pappa och jag är oerhört glad för att han gett mig och mina syskon livet. Han är snäll och trevlig, men jag kan inte påstå att jag känner honom särskilt väl och någon pappa-dotter relation har vi inte. Jag var hos honom var tredje helg under en period som liten och det bygger man ingen stark relation på. Kanske det låter som att jag är besviken på min biologiska pappa, men det är jag absolut inte. Det har aldrig gått någon nöd på mig och jag har aldrig saknat honom. Så jag är definitivt inte bitter eller ledsen.

Jag betraktar det som så att mamma fick mig och sen träffade hon min pappa. Och plastpappa vill jag inte kalla honom, han är nämligen av guld. Boris har haft och har ett oerhört inflytande i mitt liv. Han är min pappa i hjärtat. Världens snällaste, han ställer alltid upp, har ofta många järn i elden, han är rolig, trygg, hjälpsam, godhjärtad och han betraktar mig som sin egen.  Jag har aldrig känt mig som någon annans unge i Boris närhet.  Det betyder mer för mig än alla blodsband i världen.

Min mamma är också världens snällaste. Hon är precis som jag lite rastlös av sig och jag har nog även ärvt min envishet från henne :) Hon är mycket duktig på att laga mat och hon är väldigt ordningsam så i vårt hem har det alltid varit välstädat och funnits lagad mat på bordet. Hon finns alltid för mig (och för mina syskon) och hon har stöttat mig genom hela mitt liv. Utan henne hade jag inte varit den jag är idag. Det är till mamma jag vänder mig när livet krisar. Hon har alltid trott på mig och stöttat mina beslut.  När livet svajat och jag gått på krokiga vägar har mamma alltid funnits där bredvid mig och stöttat. Min mamma är väldigt omtänksam, levnadsglad, hjälpsam och trygg. Jag tvivlar aldrig på hennes kärlek.

Jag älskar mina föräldrar och jag är oerhört tacksam över att få vara deras dotter ♥


Kommentarer
Så här sa: mormor

DU ÄR VÅR ÄLSKAR DIG. KRAM MAMMA O PAPPA BORIS.

2011-01-02 @ 11:20:01

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0