Dag11, Mina syskon

Jag är yngst i en syskonskara på fem och mina syskon är alla några år äldre än mig. Därför kan jag inte påstå att jag har haft några jättekonflikter eller syskonbråk med mina syskon. Däremot har jag fått massor med kärlek, det fanns ju alltid någon som hade tid med mig när jag ville :)

Conny:
Är äldst av oss fem och han är 14 år äldre än mig. Han har tre barn varav två bor kvar hemma. Coonny är gift med Nettan och han är världens snällaste storebror. Av Conny har jag inte jättemånga minnen som liten, men desto fler när jag blev lite äldre. Conny var bl.a. den snälla storebrodern som såg till att jag kunde partaja med kompisarna på gymnasiet ;) Han är snäll, trevlig, sympatisk och han är mån om andra. Jag älskar min storebror.

Pia:
Är 12 år äldre än mig, hon lever tillsammans med sin man Peter och de har tre barn (bara minstingen bor kvar hemma). Med Pia har jag väldigt många minnen som liten. Jag var ofta tillsammans med henne när jag växte upp och när hon sen fick egna barn var jag där jämt. Pia och jag har varit tillsammans mycket under åren och delar många roliga stunder och minnen. Ja galet många faktiskt ! Vi var som ler och långhalm ett tag och gjorde allt tillsammans. Partajade, semestrade, motionerade, shoppade,  ja allt allt allt. Där Pia var var oftast jag och vice versa. Vi kan förstå varandra och börja gapskratta etc. genom bara ett ord eller en blick. Pia är sprallig, glad, rolig, full i fanken och håller ofta ett högt tempo :) I love you sis!

Marie:
Är 10 år äldre än mig och med henne har jag också väldigt många minnen och några hemlisar faktiskt ;)  Hon är gudmor till Lucas och det betydde otroligt mycket för mig att hon ville hålla honom till dopet. Det är ett väldigt speciellt minne för mig. Vi har alltid kul tillsammans när vi ses hon och jag. Marie är pigg, glad, hjälpsam och omtänksam. Hon gillar ordning och reda och säger ifrån när något är fel, det gillar jag skarpt hos henne. Hon är gift med Jocke och hon har tre grabbar, varav en bor kvar hemma. Även med Marie finns det starka band och jag är väldigt trygg i vår relation. Marie vet man var man har, hon är pålitligheten själv. Love you Mellizz!

Patrik:
Poppe är åtta år äldre än mig och han bodde ju hemma ganska länge under min uppväxt. Numera har han fyra barn och är sambo med Jessica. Jag kommer ihåg massor från honom och de kompisar han hade hemma när jag växte upp.  När jag sen blev äldre hängde jag ibland på storebror när det var fest ;) Men attans om någon av hans vänner visade intresse för mig, då var det klara besked min lillasyster rör man INTE. Haha jag kan skratta gott åt det nu, för det var ju väldigt gulligt. Kommer ihåg på C4-dagarna ett år (jag var nog 17-18 år) när en av hans polare gick från festen och gick hem och hämtade en nalle till mig. När han kom tillbaka sa Poppe sa till honom att glöm det! Jag har sagt det förut och jag säger det igen, henne får du aldrig :) Med Poppe har jag haft väldigt mycket roligt och ja det har alla i hans sällskap. Han är otroligt sprallig och underhållande :) Älskar min Poppe!




Kommentarer
Så här sa: sis

Älskar dig oxå sis <3 =)

2011-01-10 @ 09:52:43
Så här sa: Marie

Ja det stämmer bra! En lycklig sis var det när JAG fick äran o bära Lucas till dopet! Love You Mandis :)

2011-01-10 @ 15:29:10

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0