Frisk och kry Lucas

Idag blev det en väldigt kort dag på jobb. Jag hämtade Lucas innan klockan 10 och vi körde direkt till CSK för ny provtagning och undersökning. Fick träffa en superbra läkare som skojade och lät Lucas vara väldigt delaktig i undersökningen. Han fick testa hennes stetoskop och hon snackade med honom på en 13-årings nivå. Kul att få se den delen av vården! Det viktigaste av allt var såklart dagens besked om att Lucas är frisk och kry. Proverna var fina och smärtan har avtagit, så imorgon blir det skola igen. Vi firade med en fika innan vi hämtade Toss på Vintergatan.

I eftermiddag ägnade jag en lång stund åt tvätthögen och fick faktiskt väldigt mycket hjälp av Lucas, allt medan maken körde till Maxi. Alice var hela tiden på Luddes rum. Där trivs hon väldigt bra förtillfället eftersom hans flickvän Linnea (från Luleå) är här denna veckan. När middagen stod i ugnen körde jag till friskis och sprang 5 km. Rekordtid idag och det känns fint :) Visserligen tävlar jag inte mot någon men det är skönt att få bekräftelse på att konditionen ökar och att man orkar mer. Ikväll jobbar älsk. Saknar honom ♥ Får njuta lite extra av de fina tulpanerna jag fick idag :) Här hemma har det varit en lugn kväll. Jag och Alice har ritat och skrivit och när vi läst sagor och hon somnat kollade jag och Linus på Familjen annorlunda.

Nu ska jag ta hand om skidjackorna som ligger nytvättade i maskinen. Imorgon ska jag på processledarutbildning, spännande!





Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0