Sammanfattning

Ghaaa jag har verkligen inte tid med bloggeriet, men som ni kanske ser så har jag skrivit ikapp lite från den där blogglistan iallafall. Nu är jag ganska nyligen hemkommen från jobb, Alice är hos farmor och jag ska snart iväg igen. Ikväll är det föreläsning med middag inplanerat. Men först en kort sammanfattning då: I lördags fick vi ställa klckan och med våra mått mätt så gick vi upp tiiiidigt. Alice skulle till friskis och börja på familjejympan! Som hon har längtat efter att få gå på "mammas jympa". Jag trodde aldrig att hon skulle orka upp men det var nemas problemas. Dessutom tyckte hon det var toppen på friskis! Jag kan bara hålla med. När vi satt där och tittade på varandra under en övning hade jag inte långt till tårarna. Jag minns så väl när vi fick veta att det skulle bli en liten tjej och jag i lyckorus kläcker ur mig att "åhh jag ska få gå på friskisjympa med henne". Nu är vi där ♥  Klart man kan gå med grabbar också, men mina grabbar har ju föredragit hockey och hockeyskolan har alltid krockat med familjejympan!

I lördags fick vi besök av Carro, Leon och Linus. Det gillas! På kvällen var jag och Alice hos Caroline, Ebba och Esther och hade riktigt tjejmys. Vi åt gott, barnen busade och lekte och jag och Caroline fick tid till massa tragg (och lite vin) :) Vi sov över hos dem och åkte int ehem förrän framåt eftermiddagen i söndags. I söndags stod det storhandling på schemat och det skötte min fina make undan medan jag var på friskis och sprang på bandet. Alice följde med Mattias fast hon hävdade bestämt att det var lördag och att hon också skulle jympa!

Igår slutade jag tidigt, Alice var helt slut och sov två timmar på soffan! Jag och Mattias tog vara på tiden genom att bara sitta och prata, prata, prata. När vi på eftermidagen skulle skjutsa Linus till innebandyträningen passade vi på att få lite kaffe hos systerstor och Peter. Öven Carro och Leon var där och det uppskattades såklart. Inte minst av Alice som mer än gärna busar med Leon. På kvällen fick jag med systerstor till friskis och det blev både löpband och lite annan träning. Gött! På friskis mötte vi även upp mellansyster. Nu ska det minsann tränas bland systrarna :)

Lucas är hos sin pappa denna veckan och han ligger nerbäddad mest hela tiden. Han är riktigt kass med väldigt hög feber (40,5) och konstaterad halsfluss. Min älskade storkille. Saknar ♥

Nä nu är det dax för en vända i duschen. Är egentligen inte alls upplagd för en kväll hemifrån men vad gör man? Snart torsdag och helg igen. Det ser vi fram emot!


Älskad jympaToss!


Kommentarer
Så här sa: Carro

Fina fina Alicen :)



Leon älskar oxå att busa med Alice. Dom kommer ha kul i knubbe-Sälen ;) ILY!!

2011-01-18 @ 16:54:33
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Marie

Tråkigt när man är sjuk som Lucas:( Men friskis är ett av det roligaste jag gjort verkligen hitta min grej! Kul för Alice med gympan ses kram :)

2011-01-18 @ 20:06:45
Så här sa: sis

Tack sis för att du lockade med mig, mina gympa brallor är nu inköpta och jag längtar redan till fredag. Förstår att din Alice gillar friskis-, hoppas min man oxå ska gilla det. Rebecca ska oxå börja så på fredag blir det 3 kort köp =)

Hoppas Lucas krya på sig snart. ILY

2011-01-18 @ 21:52:33

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0