Torsdag, 3-årskontroll och hängig Lucas

Äntligen torsdag, det innebär ju helg! Underbart. När jag slutat idag hämtade jag Lucas som fortfarande är hängig. Han är ju hos sin pappa den här veckan,men Anders fick jobba idag och eftersom jag slutade redan klockan 11 hämtade jag såklart honom. Skönt att äntligen få träffa honom. Halsflussen är han fri ifrån, men imorgon blir det ändå en vända till doktorn. Han har nämligen fått väldigt ont på höger sida långt ner i ryggen. Vi ringde sjukvårdsupplysningen idag eftersom jag vet att halsfluss kan ha räliga följdsjukdomar. De tyckte vi skulle kontakta läkaren han varit hos och det gjorde vi. Så nu blir det ny kontroll imorgon. Inatt sover han hemma, jag är ju ledig imorgon och följer såklart med honom till vårdcentralen. Älskade Lucas min.

På tal om vårdcentral så var ju Alice på 3-årskontroll idag. Hon gick igenom besiktningen galant :) Toss har ätit massor senaste veckan och det har gett resultat på vågen minsann. Idag vägde hon 14,5 kg och var 95 cm lång. Stora tjejen ligger precis mitt på kurvan.

I eftermiddag har vi varit på andy´s en stund tillsammans med Anette, Märta, Ulrika och Alize. Tossen vägrar doch att åka kana efter vårt förra besök där. Hon slog sig rejält då i den minsta rutchkanan, märkligt att de måste vara så hala med tanke på att den delen av leklandet är anpassat för barn upp till fyra år. Nåja vi hade en mysig stund iallafall. Grabbarna var också med, Lucas lekte såklart inte men på lillebror var det full fart :)

Nu har jag precis surfat efter vårjacka till Alicen :) Tror jag ger efter och låter det bli en rosa den här gången. Tokiga Toss, allt ska vara rosa! Idag ritade hon en teckning till Esther, allt som hade med Esther att göra blev gult (hennes favvisfärg) och Alice själv blev såklart rosa. Sen skrev vi några rader till kusinen. Alice tyckte vi skulle skriva: Hej Esther. Jag älskar dig. Hejdå Esther. Så det gjorde vi såklart, men vi fyllde på med lite till :) Gissa om hon längtar efter att få posta sitt brev imorgon!

Natti




Finast i världen

Alice "brev" :)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Åh hoppas Lucas blir helt frisk snart. Krya på!



Va bra att Alice fixade kontrollen galant! Stora tjejen nu minsann. Vad blev det för vårjacka? Jag satt faktiskt och funderade igår på vad Leon ska ha. Kom endast fram till att först får vi prova Alice "gamla". ILY

2011-01-21 @ 08:15:29
URL: http://Http://carolinus.webblogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0