Vanlig måndag igen

Idag har jag verkligen varit trött, tröttare, tröttast. Somnade inte igår och sista gången jag kollade på klockan var hon närmare tre. Sju var det dax att stiga upp igen. Inte bra. Vardagen kom verkligen hastigt och jag saknar redan den underbara julledigheten. Slutade tidigt idag iaf och hämtade Toss på vintergatan. Hon tyckte det var toppen med vardag och att återse sina kompisar! Skönt. I em tog vi det bara lugnt. Jag skulle/borde städat men hade absolut varken ork eller lust, får ta det längre fram i veckan. Istället målade vi och spelade spel. Jag passade också på att rensa i sideboardet i köket. Välbehövligt. När älskling vaknat (jobbat natt) åt vi middag och sen tog jag en powernap, inte fel alls kan jag försäkra. Ikväll blev det ett jympapass på friskis, det var längesen. Jag har bara hållt till på löpbandet senaste gångerna jag var där, men lite blandad träning kan ju inte vara fel. Nu ska snart soffan intas och mys med maken står på schemat. Lovely!


Kommentarer
Så här sa: Sandra

TACK för dina kommentarer och då särskilt den om surisen på gymmet.

Du har rätt, jag borde inte lägga energi på puckon. Den siste idioten är inte född ännu.

Jag hade också planer på ett jympapass men det var inte den ordinarie ledaren som hade det idag, Katarina, och därför blev det gymmet istället. Men så skönt att springa. Och skönt att träna lite tidigare idag. Fick lite mystid med barnen.



Ha en fin vecka. Hoppas du somnar lättare ikväll.

Kram

2011-01-10 @ 21:29:38
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Carro

Usch för tidiga mornar, inte min grej! Men skönt med lite träning iaf :) Hoppas du är piggare idag. ILY

2011-01-11 @ 08:46:02
URL: http://Http://carolinus.webblogg.se
Så här sa: sis

Usch sis, det lät som min natt på jobbet =( Man blir lessen när man ser att sov timmarna bara försvinner. Men nu ska jag sova och jag hoppas du oxå får sov gott i natt. ILY <3

2011-01-11 @ 22:31:35

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0