Avslutningsmorgon

Vilken morgon. Det är så tyst i huset. Alice sover och grabbsen har nystylade och i nya kläderna anlänt till sina skolavslutningar. Snart ska Alicen väckas och sen ska vi åka till Linus skola för att vara med i aulan och få ta del av skolavslutningen. Idag är jag ledig och jag bara njuter. Det var längesedan jag hade en riktigt ledig dag såhär. Efter avslutningen ska det handlas lite gott för visst hör det till med både jordgubbar och grillat när sommarlovet startar? Hade en förhoppning om att få mysa med alla barnen idag, men icke. Blivande fjortisen hade såklart en späckad dag med kompisar på schemat, precis så som det ska vara antar jag :)

Igår var det en sjuhelsikesjäkla stressig dag. Jag jobbade på Vincent, sen fixa kläder till Lucas, sen hämta upp Alicen där hemma, vidare till jobb och grillkväll med alla goa barnen och föräldrarna, snabbt vidare till Lucas fotbollsmatch (förlust) och därefter  skynda hem för att lämna alla barnen igen, köra fort till friskis med 50 min kvar till stängning, 5 km på bandet och ett styrkepasset efter det.  S L U T var jag när jag kom hem!

Men nu - skolavslutning!

 


Kommentarer
Så här sa: Carro

Hoppas pojkarna får ett härligt sommarlov! Jag hann inte komma till er idag. Var på skolavslutning, sen var vi hos M&L. Grillade och åt jordgubbar, var inte hemma förrän kl 16. Blev lite sent :/ Men vi ses på lördag, hur dags ska måleriet börja? Jag kommer efter jobb. ILY!!

2011-06-14 @ 17:29:30
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0