En fin dag

Härliga underbara ljuvliga dag. Jag är trött som en lus, men känner mig ändå fylld med massor av positiv energi ♥ Dagen startade med snabb frulle, eller ja den där vanliga smoothien som jag sörplat i mig varje morgon i flera månader nu. Därefter kom systerstor och hämtade mig och vi körde till Friskis. Jag är så usel på att träna på morgonen, det är verkligen inte min grej. Jag hade mer än gärna varit en av dem som kan ge sig ut i löpspåret tidig morgon men det vill sig liksom inte här. Sjöberg är sjukt trögstartad. Därför var jag väldigt nöjd med förmiddagens fem kilometer och styrkepasset efter dem!

Resten av dagen har sedan spenderats med finaste Carro och Leon ♥ Vi var i stan (systerstor också en sväng) och efter att barnen stått ut i nästan alla stadens affärer så begav vi oss till Andy´s lekland. Hur mys som helst. Inte undra på att jag är fylld av positiv energi nu ikväll.

Har saknat hela dagar tillsammans med Carro och Leon. Njuter av vetskapen om att livet återigen är lite mer normalt och att det förhoppningsvis finns mer tid till att ses.

Imorgon är det jobb igen. Ska bli kul efter två härligt lediga dagar :)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Tack för en underbart härlig dag! Äääääntligen <3 Blir kanske lite mer tillsammans-tid framöver :) Hade varit kul att hitta på något i sommar oxå. ILY!!

2011-06-22 @ 10:35:45
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0