Helgen i mest bilder

Fredagens jobbedag var bra, liksom fredagens personalfest. Jisses vad roligt vi hade. Efter jobb och innan festen var jag hos Jessica på ett par cider och lite styling :) Sen åkte vi tillbaka till jobb där det var party så det stod härliga till. 80-talsfesten var verkligen lyckad, vi fick åka raggarbilar och prova på zumba. Vi lyckades t.o.m hamna i tidningen. Haha galet, men galet kul!

  

Festen var bäst och vi hade så jäkla kul. Jag fick ändå ta det lite lugnt eftersom det sen i lördags stod jobb i kalendern.

I lördags var det då dax att ta tag i det här med måleriet. Medan jag jobbade på Vincent (som numera är mitt enda jobb) :) så målade Mattias, Peter, Bojje och Linus. Mamma och Pia var snälla och tog hand om Alicen och Leon eftersom både Carro och jag jobbade. på kvällen blev det målarfest med god mat, spel och sång :) En fin lördag.

 

Huset ser galet ut nu med massor av olika färger, men det blir fint när det är klart :) Tack till alla som var här och hjälpte oss i lördags, ni är bäst ♥

Igår var vi bara hemma. Medan Mattias målade så passade jag och Alicen på att göra rabarber/jordgubbs-saft. Mums! Familjen Persson kom hit på besök och det uppskattas alltid. Alice och Esther fick avsluta kvällen i badet eftersom de roat sig med geggamoja en lång stund. Jag och C tog en lång promenad och tjatade bort en massa tid. Vi passade också på att boka årets gemensamma semester som den här gången går till västkusten. Ska bli härligt med en vecka tillsammans.


Många jordgubbar hamnade aldrig i saftgrytan ;)

Idag är jag ledig. UNDERBART. Ett jobb är alldeles lagom ju :)
Önskar er en fin dag.


Kommentarer
Så här sa: mormor

En härlig lördag med er. Fina bilder oxå, Alice står för det sötaste av söt KRAM.

2011-06-20 @ 13:06:43
Så här sa: Storasis!

Tack för en härlig lördag, mysigt att man fick ha barnen hela långa dagen.

2011-06-21 @ 13:11:38
URL: http://pajzon.se
Så här sa: Rebecca

Men varför inte förskolan mer :(

Jag måste bättra mig på att läsa här, har ju missat hur mycket som helst!

Stor Kram

2011-07-02 @ 22:58:18
URL: http://beskan.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0