uppåner å lite mer

Vilket väder vi bjuds på va? U N D E R B A R T. Det ÄR sommar!

Idag har jag jobbat på Vincent :) Det är jag glad för, det gick i ett på jobb och det var precis vad jag behövde. Kände inte att jag ville ha tid för att fundera. För just nu är jag väldigt funderig...

Allt känns upp å ner. En löprunda (utomhus -x i taket!) gjorde mig på lite bättre humör förvisso. Nu ska det käkas tacos och sen blir det fotboll.

Nu har jag nyss pratat en stund med storebror som mår sådär. Han var med om en otäck olycka i tisdags och ligger kvar på sjukhus :'( Krya på ♥

Måste bara berätta att jag hade en grym kväll i onsdags :) Träffade några av mina gamla kolleger (och ett par som jag jobbar med ett litet tag till) i tivoliparken där vi åt och drack gott. Sen stack vi hem till Lotta en sväng och fortsatte partaja! Jäklar vilket ös det blev. Hälften av oss avslutade på Harry´s där vi hade sjukt roligt. Bästa kvällen på länge faktiskt. Särskilt glad över att en av mina finaste vänner (J) var med.

Nej nu som sagt - tacos!


Kommentarer
Så här sa: Storasis!

Trist med vår bror <3 tänkte skriva... att han snart är på (benen) igen =/ Det är väl så man säger när någon är sjuk??? =)

Kul att du hade en kul kväll med både gamla och nuvarande kolleger.



ILY <3

2011-06-03 @ 23:55:31
URL: http://pajzon.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0