Att välja. (och Skånes djurpark)

Alla gör sina val och jag gör mina. Det känns jävligt bra en dag som denna.

Det blev inget Pomp de lux-party idag. Märta hade blivit magsjuk så Anette fick ställa in. Vi ägnade förmiddagen åt att städa här hemma, skönt att ha det gjort inför veckan. Precis när vi var klara fick jag sms av fina Caroline som undrade om vi ville hänga på till Skånes djurpark. Det slutade med att jag och Alice följde med. Underbart. Jag är så himla glad att vi gjorde det. Tid med fina människor ger mig energi ♥ Det var lite liite kyligt idag men solen sken och barnen rörde ju på sig hela tiden. Fika hann vi packa i all hast så den intogs såklart också. En toppendag helt enkelt!  Roligast var säl-matningen om ni frågar Alice. Tokigast var nog när hon ramlade rakt i en vattenpöl :) Ska vara Toss till det. Som tur var hade vi gott om extrakläder med. Tyvärr hade jag knappt något batteri i kameran så det blev bara ett par bilder.

Bilfärden gick över förväntan. Jag hade laddat upp med kräkpåsar, gott om ombyte, vatten och papper etc. Sista biten i Höör är ganska slingrig och precis innan parkeringen började Alicen klaga lite. När vi hoppade ur bilen sa hon "tur det inte var längre för då hade det kommit kräk". Hemresan sov hon sig igenom, så det var nemas problemas.

Veckohandlingen är också avklarad, jag överlät det till M. Nu ska jag hålla kväll. Mina grabbs kom nyss innanför dörren :) Härligt.




Alice älskar sina fina kusiner ♥


Kommentarer
Så här sa: Marie

Mysigt med sådana dagar! :)

2011-03-20 @ 21:27:02
Så här sa: Carro

Fin dag ni verkar ha haft. Skönt att Alice slapp kräkas. ILY!

2011-03-21 @ 18:19:46
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0