Blä!!

Mögtisdag, ta slut. Jag längtar hem, vill bara krypa ner under täcket och få sova en stund. Magen värker sjukt idag och fy fan vad jag är less på den här skiten. Längesen det var såhär illa så jag antar att jag inte ska klaga, men det gör jag iaf. Ont ont ont och trött tusan. Alice är på dagis idag, första dagen efter sportlovet och hon var toppenglad och hoppade in. Skönt det, men jag saknar henne. Hann inte ses så mycket igår eftersom hon var med sin pappa och farmor och hälsade på hos moster Berit. Berit det är farmors moster det. Hon bor en bit ifrån så det blev en utflykt på några timmar. Under tiden jobbade jag lite med ett nytt projekt. Jag håller tummarna för att det leder dit jag vill. Nu- dax att återgå till jobb och den här mögtisdagen..

Kommentarer
Så här sa: Carro

♥ ♥ ♥ KRAM ♥ ♥ ♥ Inte kul att ha ont. Örk! Kan du inte få sånna piller som stänger av "systemet" :P Hoppas du kan hem och vila sen ♥

2011-03-01 @ 11:21:05
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Carro

Va? Ändrade du inlägget, det sista läste jag inte innan när jag var här. Kul med projekt :)

2011-03-01 @ 15:16:09
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Sis

Stackars dig då, hoppas du inte har äckel ont på lördag. Men jag tycker det var strongt av dig att titta inom på friskis ikväll =)

KRAM

2011-03-01 @ 22:10:19
URL: http://pajzon.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0