Fin kväll ikväll

Som Carro kommenterade förra inlägget: Ikväll kan hockeyn bli ännu mer underbar :) Japp det kunde den och det blev den. Underbart är bara förnamnet. Nu känns det riktigt kul inför kommande semifinalen. Färjestad är med iom att de besegrade Brynäs idag. Det är underbart. Självklart hoppas jag på final!

Min man är nog inte lika glad som jag, men så håller han ju på Brynäs också. Jaja han borde veta bättre, men liiite extra kul för mig ju :P

Idag har jag jobbat tusan. Det var en väldigt intensiv dag på jobb. Jag skulle varit på möte i förmiddags men någonstans får man ju stoppa. Jag tycker iaf inte det är ok att lämna mina kolleger med 15 barn och inskolning bara för att springa på möte stup i ett. Barnen först är min åsikt, så jag spenderade förmiddagen utomhus med  sötfisarna istället. Vår inskolning - ja han är världens mysigaste :)

Ikväll blev det snabb middag a´la pyttipanna. Inte det bästa jag vet, men det funkar. Sen har jag mest varit med mina älsklingar. Alice fick för sig att hon skulle bada i vasken på toaletten och när Alice får för sig något brukar hon ju genomföra det ;) Nu ska jag också krypa ner i ett bad. Fast jag föredrar badkaret. Imorgon väntar veckans sista jobb på jobbet. Dock inte veckans sista jobb.

Natti



Kärlekar dig tokfia ♥


Kommentarer
Så här sa: Carro

Riktigt spännande match var det. Massa snygga mål dessutom! Nu ska AIK få däng ;)

2011-03-17 @ 12:53:04

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0