Hej lördag!

Jobbade igår och det var riktigt kul. Just nu är dte ovisst hur framtiden kommer bli. Jag har ingen aning.

Nu är vi nyss hemkomna från friskis och familjejympan. Det var jag som jympade med Alice idag. Fast ärligt talat så blev det inte mycket till jympa, hon höll mest på med annat. Mysigt är det att göra något tillsammans iaf. Nu är hon ute med sin pappa i trädgården och räfsar upp grannarnas löv på vår tomt. Alltid lika kul :S

Idag blir det en lugn lördag. Jag hoppas på det iaf, Bovve är nämligen borta och återfinns inte han så blir den nog allt annat än lugn. Alice har hotat med att aldrig mer sova om inte Bovve kommer hem. Jag hoppas innerligt att han är på Barbacka där hon hade med honom igår.

Alice sovvanor ja, jag gillar inte hennes nya vana - att vakna vid sju varje morgon. För andra är det kanske sovmorgon, men här har det sovits till nio vareviga lediga helg.

I em ska vi på innebandy med Lucas och ikväll skulle jag varit på tjejfest, men jag har inte riktig lust till det. Mina pojkar är här i helgen och det blir många lördagar i rad utan dem om jag ska iväg ikväll. Så det får bli meldifestivalsmys här hemma ist. Jag har inte lyssnat så mycket på bidragen, men Nicke Borg är nog min favvo. Eller kanske Brolle?!



SKA hittas idag!


Kommentarer
Så här sa: Sis

fy attans att du sviker mig ikväll =( lessen är jag, vem ska jag nu rocka loss med??? Om du förstår hur Alice mår utan Bovve så måste du förtå hur jag mår utan DIG på en tjejfest! BLÄÄÄÄ mår jag...

;) ha en skön kväll med barnen och glöm inte bort mig =) ILY <3

2011-03-12 @ 16:20:41
URL: http://pajzon.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0