Soliga söndag!

Det är inte så mycket som krävs egentligen för att göra mig på topphumör. Ge mig en trevlig helg, en massa sol och en skön ledig söndag med familjen. Balsam för själen. I fredags njöt vi mest av ledigheten, jag och Alice var på Fantasi och fikade, hon har tjatat om att fika på tårta i stan ett tag så i fredags slog vi till :)

Igår var det ledig lördag med mina fina. Vi började med Friskis där jag tränade i gymmet medan Alice jympade med sin pappa. När vi kom hem tog vi frukost nummer två och hade det mest mysigt tillsammans. Sen fixade vi några ärenden, var bl.a. hos mina föräldrar och hjälpte Bojje bära sängar. På kvällen kom systerstor och Peter hit. Vi käkade tillsammans, spelade spel och skrattade galet. Fint sällskap, lite vin, en portion trötthet och några knasiga ord kan i en salig blandning bli väldigt roligt :)

Idag hart vi njutit av solen. Jisses vad jag har varit trött på det tjocka gråa lock som liksom legat över ss en längre tid. Underbart att få se sol igen. Vi tog en lång promenad nere vid sjön, där Alice fick leka och busa. När hon blev trött gick vi till Maxi. Alice somnade i vagnen och vi handlade dagens middag lite snabbt. Nu ska den påbörjas. Fläskfilé till familjen och kycklingfilé till mig, vilket jag tycker är så mycket godare.




Kommentarer
Så här sa: Sis

Tack underbara ni för allt i går <3 Har nog inte skrattat så mycket på evigheter =))) galet kul hade vi =) ILY

2011-03-06 @ 21:25:46
URL: http://pajzon.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0