Svart

Här hemma har vi en hängig Alice i soffan. Det ogillas!

Jons och Carolines bröllopsfest i lördags var fantastisk, underbar, toppen! Jisses vad kul vi hade. Maten var inspirerad från Grekland och så även miljö och dukning. Nere vid strandstugan i Furubuda var vi och ja allt var perfekt. Dansade gjorde vi till klockan halv fyra på morgonen! Med andra ord var vi inte pigga igår, men det var det värt helt klart :)

Idag slutade jag tidigt. Jag och Mattias har varit i färgaffären och fick med en provburk hem. I sommar har vi "nöjet" att måla huset. En nödvändig men kostsam historia. Så bye bye semester. Nåja jag längtar till vårt hus ser ut ungefär såhär:


                   Klicka för att stänga bilden
                          Googlade fram bilden och den kommer härifrån.


Japp svart och vitt ska det bli. Längtar inte alls efter att påbörja det här projektet. Däremot ser jag väldigt mycket framemot att få det klart.

Nu ska middagen in i ugnen, det blir fisk idag och lite senare finns det planer på en löprunda eller en vända till Friskis.


Kommentarer
Så här sa: Sis

Åh det kommer att bli super snyggt =)

Som du vet är jag en jäkel på att måla, så vill ni ha måla hjälp så hojta till!

2011-05-10 @ 09:18:36
URL: http://pajzon.se
Så här sa: Sandra

Det kommer ju bli jättesnyggt. Men trist att det är så nedrans dyrt. Vi har en skittrist 70-talsröd tegel på vår fasad men jag är glad för att vi slipper underhålla den och vi har gjort det bästa av den och matchat resten så gott det gick. Du skulle sett hur det såg ut när vi flyttade in.... Röd tegelfasad, en grund som var målad i blågrått och ett svart plåttak. Uppå det var vår veranda på framsidan laserad i brunt. Blärk!



Hoppas Alice kryar på sig. Vera var hängig imorse och jag blev rädd att hon inte var kry. Men nu är hon på dagis.



Ha en finfin dag!



Kramar

2011-05-10 @ 09:21:55
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0