Viktigt?

Helgen har varit amazing, underbar, lovely. Fredag och lördag spenderades i Helsingborg,  mer om det och bilder därifrån utlovas imorgon.

Idag har vi varit hemma hela dagen lång. Nästan iaf, en liten tur till Eko fick det bli och ett inköp av en lång stege. Dax att ta tag i det där med husmåleriet på allvar snart. Jag har också varit på Friskis och sprungit ännu en mil på löpbandet, lyckades förbättra tiden med nästan tre minuter :) Hyfsat nöjd efteråt! Det är svårt det där med löptempo, jag har aldrig sprungit så här långt innan och därför är det svårt att bedöma hur fort man kan springa för att orka hela sträckan. Aja jag orkade, överlevde och kände mig både trött och lycklig efteråt :)

Tidigare idag rensade jag mina garderober. Jisses amalia. Det var verkligen välbehövligt kan jag säga och jag fattar inte nu efteråt att allt det där möget fanns bland mina kläder. Jag har rensat ut en hel sopsäck och ändå är det fullt i garderoberna nu! Hur fick det plats innan liksom?

Massor åkte i soporna, massor av mina kläder var ganska förstora. För det var ju det där med vikten. -7 kg visade vågen i fredags. Nu är jag ingen person som väger mig särskilt ofta eller som på något sätt hyllar just vågar för jag vet att de kan både ljuga och bedra. Börjar man träna minskar ofta fettmängden men istället bygger man muskler som väger mer. Dessutom finns det massor av andra orsaker som kan påverka vikten åt ena eller andra hållet från dag till dag. Jag är definitivt ingen människa som räknar hekto hit eller dit, det viktiga är ju att man mår bra!  Och det gör jag nu. Men -7kg ger ju ändå en hint om varför många av kläderna nu åkte i soporna. Så ut med det gamla och in med jeansen som legat undanstoppade sedan año 2007 :)

Vad jag har gjort? Jag har tränat löpning, jag har ätit bättre och oftare och jag har skurit ner en del på kolhydrater och istället ersatt dem med fett och proteiner. Jag har låtit det ta tid, förändrade mina vanor ordentligt i februari och jag har unnat mig både vin, godis och goda efterrätter på helgerna. Jag har i vanlig ordning bojkottat alla livsmedel det står light, lågkalori eller sockerfritt på (tuggummi undantaget) och jag vägrar att räkna kalorier, points eller annat trams. Jag har inte bantat en sekund och jag har absolut inte gått hungrig.

Idag är det visst morsdag också. Min egen fina mammi befinner sig på semester så henne har vi inte kunnat fira. Men grattis du fina ♥ Morsdag firas inte här hemma hos oss, men igår i Hbg köpte jag (med makens) hjälp minsann en smygpresent till mig själv. Ett par nya jeans av favvomärket. De hänger nu snyggt i den nystädade garderoben :) Sen firade vi morsdag med en fantastisk middag ikväll. Grillad lax med nypotatis och grillade tomater, zucchini och sparris. Omg, middag made in heaven!



En ny mil och dagens kaos från garderobsrensning AB.


Bjuder aldrig på bilder på mig själv, men va fan here we go! I träningskläderna och 7 kg lättare :)


Nya jeansen men haha tyvärr inte på min kropp :P


Kommentarer
Så här sa: Sis

Wow vad du är duktig och visst syns det att du tappat kilo. Härligt ;)

ILY

2011-05-29 @ 22:54:23
Så här sa: Sandra

Hejja dig! 7 kg!!!! Inte illa. Och tiden på milen är ju kanon. Måste kännas jättebra. Då blir det milen på Startskottet kanske?

Ha en fin vecka. Den är ju kort och bra :)

Kram

2011-05-30 @ 09:09:16
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Carro

Shit va du är BRA! Heja Dig :) Tänk om man hade haft lite av din karaktär. En annan springer mest och det händer inte ett skit, det dallrar på ändå!



ILY Saknar!!

2011-05-30 @ 21:42:33
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0