Effektiv måndag.

Julstäd (fi fanken vad det behövdes, äckligt - ja), frisörbesök (avstod dock mitt och lät Alice ta all tid jag ska dit nästa vecka ist), utvecklingssamtal med Linus, gympa med Alice och så Friskis på det. Lugn ledig dag? Nope. Men effektiv. Julgardinerna är upphängda och jag längtar efter att stjärnorna ska få sällskapa dem :) Imorgon kanske? Eller torsdag. Måste först checka av vad vi fattas och vad vi behöver komplettera med. Kanske julstämningen kan komma med stjärnorna? Just nu är den inte så påtaglig. Fast det är klart, julstämning brukar vi jobba fram här under december månad så vi har ju ett tag på oss. Längtar efter pepparkaksbak och pepparkakshus.

Linus utvecklingssamtal gick bra. Inte mycket att orda om. Lite mer effektivitet i slöjden skulle sitta fint likaså att gympakläderna kommer med varje vecka. Vi påminner honom, men vet ni hur många gånger den packade gympapåsen ligger kvar i hallen när han rusat till bussen? Aja vi jobbar på det. Förövrigt var det mesta hur bra som helst. Härligt.

Nu soffan med min älsk. Imorgon ska vi upp galet tidigt. Det är julupplevelse på Vintergatan kl 07.15 och därefter bjuds det på frukost. Mysigt ja men tidigt för Alice och mig som sällan är uppe innan åtta ;)


Ett sånt här kanske? Supersött ju :)


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0