Söndag igen

Ja jäklar vad veckorna rusar!

Igår lånade jag och Alice Linus en stund från hans pappa som ändå inte var hemma. Vi körde till Eko:- och fixade till halloweenfesten som Linus ska på till helgen. Därefter körde vi Lilliz till idrottshallen och medan vi väntade på att hans innebandymatch skulle börja var jag och Alice på mitt gamla jobb och lekte på lekplatsen en stund. Där och då kände jag exakt vad jag bör besluta inför framtiden.

Linus innebandy var en katastrof. Ledaren i det andra laget bar sig bedrövligt åt. Han skrek, svor och slog i väggen. Vi pratar om 10-11 åringar som idrottar här. Skamligt.

Lucas hängde med oss hem trots att det var pappahelg. Glad blev jag för det som ju fick en extra lördagkväll med min fining. På kvällen kom familjen Persson och vi bakade pizza tillsammans. Barnen älskar att få göra sina egna bitar, välja och vraka bland påläggen. Jag var glad att vi fick en timme extra idag, det blev en sen natt :)

Idag blev det en tur till Balsberget. Vi grillade korv till lunch och gick en sväng i skogen. Alice är lite hängig så hon orkade inte så mycket men en stund blev det iallafall. I eftermiddag var jag och storasis och tränade på Friskis. Cirkelgym är galet kul, men jag är så slut efteråt att jag känner mig smått illamående :)

Får bli soffan med älsk ikväll när han kommer från sin träning. Inväntar också grabbsen som ska komma snart och de är ju lyckliga eftersom en veckas skollov står i kalendern!




Kommentarer
Så här sa: Carro

Hoppas du blir nöjd med vilket beslut du än tar inför framtiden.



Skamligt hur mycket allvar det kan finnas i BARNS idrottande...usch...



Ser mysigt ut i skogen, jag o Leon hänger gärna med en annan gång. ILY!

2011-11-01 @ 21:07:09
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0