Linus, tjejer, stövlar och jul

Helgen har varit precis så fin som man kan önska. I fredags var som sagt Linus på disco. Han hade haft det bäst och var så lycklig. Det är underbart att prata med honom och få vara delaktig i hans liv. Lilliz pratar inte öppet med allt och alla men när jag och han är ensamma så berättar han massor. Linus är verkligen MIN. Just nu går livet ut på tjejer, tjejer och tjejer :) Hans mobil piper ideligen och han verkar hur nöjd som helst med det. I fredags efter discot berättade han att han "fått massa tips och råd av en kille i åttan som är asbra på tjejer och deras känslor och känslor och sånt" :) Det är ju så underbart att höra sådant från sin egen son. Min älskade kluriga kille, ahh han är bara för go ♥

Igår var jag och Linus en runda i stan på egen hand. Han köpte lite nya kläder och vi hade en fin em. Häromdagen gjorde jag samma sak med Lucas, det är härligt att få egentid med grabbsen. Stövlar hittade jag till mig själv. Letat länge ska ni veta. Konstaterade igår att jag nog fått en yrkesskada, det är verkligen nåt sjukt mellan mig och skor ;) Samtidigt är jag väldigt glad över mitt nya jobb! Eftersom jag säljer just skor samt står och går hela dagarna så måste jag absolut ha både bra och snyggt på fötterna. Kikade först på ett par stövlar inne på Scorett men där inne är de ju inte särskit serviceminded och jag gick faktiskt därifrån av den anledningen. Wallenbergs måste däremot vara stans bästa skobutik! (och ja nu bortser vi naturligtvis från Vincent som ju är jättebäst) ;)

Lite senare körde vi till mina föräldrar och besökte tillsammans med dem julmarknaden i Ovesholm. Ahhh som jag längtar efter julen då. Jag älskar jul och allt som hör det till och i år kom visst den där längtan väldigt tidigt :) Middag bjöds det på hos mamsen och kvällen var toppen på alla sätt!

Idag jobbar Mattias. Jag har en del att göra och när alla måsten är klarar ska vi hinna med både badhusbesök och innebandy med storkillen. Bäst att köra igång.




Tidlösa och stilrena. Dessutom grymt sköna.


Kommentarer
Så här sa: mormor

Härliga LINUS.Jätte fina stövlar.O tack för besöket, så roligt att träffa er.Kram.

2011-10-23 @ 12:03:16

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0