Bröllopshelg ♥

Helgen var underbar på alla sätt. Vi firar ju bröllopsdag idag och har utsett första helgen i september till vår bröllpshelg. Lite enklare att fira på helgen ju :) I fredags åkte vi till Kivik. Vi bodde på en mysig camping nära havet. När förtält och annat var på plats dukade vi upp räkfrossa med aioli, ost, kex, kräftstjärtar och annat gott. Mys på hög nivå. På lördagen hade vi toppenväder och det utnyttjade vi såklart. Vi promenerade ner i hamnen, var en lång stund vid stranden och sen gick vi till Bures och åt lunch. Sillmackan smakade extra gott med den kalla ölen till :)

Jag kan inte nog pängtera hur mycket jag älskar havet. Känner ett inre lugn så fort jag befinner mig där. Särskilt vackert är det framåt höstkanten tycker jag.

På lördagkvällen fick vi finfint sällskap av familjen Persson. Vi grillade gott och satt uppe alldeles förlänge och tjatade en massa. Alice blev såklart överlycklig när kusinerna kom! Igår var det riktig sommarvärme och det blev ännu en runda i Kivik. Vi åt lunch på ett supermysigt trädgårdscafé och vi besökte musteriet en sväng. En liten runda nere vid havet fick vi också till innan det var dax att bege sig hem på rikigt.

Vilken fantastisk helg det blev. Jag är lycklig. Inte bara för att helgen blev så bra utan mest för att jag fått vara gift med min älskade Mattias i hela två år nu. Vår bröllpsdag är en av livets absolut vackraste dagar och jag är glad att vi bevarar den ♥






Kommentarer
Så här sa: Storasis!

Ett hjärte grattis till er på eran bröllopsdag <3 Visst är det gott på Buhres, vi var där i sommras och fick en del god saker med oss hem. Härliga sommar bilder på er =)

ILY <3

2011-09-05 @ 21:26:14
URL: http://pajzon.se
Så här sa: mormor

Så härligt det ser ut,fin fina bilder. Tur att Alice köpt husvagn.

2011-09-14 @ 13:34:24

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0