En vanlig tisdag

Hej hopp så var det redan tisdag. Barnen är lämnade på respektive platser och nu är det bara jag en liten stund. Aja inte bara jag, tvätten, disken och småplocket gör mig sällskap.

Känns märkligt att lämna Alice på förskolan 8.40 när jag själv inte börjar förrän 12. Men jag förstår personalen, att lämna henne mellan 11.30 och 14 skulle ju vara ganska meningslöst och hon behöver ha sina 15 timmar för att vara en i gänget. Alice älskar att åka dit! Det går i 190 här på morgonen när hon ska till Vintergatan, så jag får väl leva med den här tomhetskänslan då da.

Igår jobbade jag hela dagen lång. Alíce kom in till mig en stund på slutet eftersom M skulle jobba natt. Med sig hem fick hon visst en ny tröja med "lille haj" på. Att den var grön gjorde absolut ingenting, Alice älskar ju lille haj :) För er som inte vet så bor lille haj i vårt avlopp och är Alice kompis! Efter jobb körde vi och hämtade grabbarna på deras träning. Kvällen bestod av läxgöra och mys. Älskar när det är "min" vecka och Lucas är här. Men jisses vad tiden går fort, på lördag ska han iväg på kick-off med sin konfirmationsgrupp. Konfirmation- jag som nyss planerade hans dop.

Nähä ett pass på friskis kanske då?

Önskar er en fin tisdag.


Hmm.. Lille haj är nog egentligen en späckhuggare, men eftersom inte tröjan var rosa fick han vara en haj :) 


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0