Helgmix

I fredags hade vi en finfin dag. Först god frulle i Broby hos Carro, Linus och Leon. Sen bar det iväg till Osby och Lekoseum och därefter avslutade vi dagen med lek och bus på en fin lekplats i Osby. En toppenhärlig dag! Igår var jag och gjorde ett par extratimmar på jobb, därefter var det fotbollsmatch med villaföreningen. Gamla mot nya området. Trevligt när det händer lite i lilla Hammarslund. Jag var inte med och spelade men jag och Alice hejade på och tittade! Kom igen pappa, du klarar det pappa hojtade Alicen för glatta livet! På kvällen var vi hos Björn och Ulrika, jisses vad trevligt vi hade. God mat, gott att dricka och massa tragga till sena kvällen. Anette, Björn och Kate var också där och så alla tjejerna förstås. De lekte och lekte till efter midnatt :)

Lucas har lanat med kompisar hela helgen. Linus hade kusin Calle här igår och de var själva hemma. De hade pizza, film- och datorkväll och tyckte såklart att det var toppen med ff :) Jag var galet nervös och ringde en gång i timmen... Björn och Ulrika bor dock inte så långt borta och det tar inte ens tio minuter att cykla hem från dem, men ja ändå. Jag tycker det är sjukt jobbigt att mina små börjar bli stora, svårt att hantera, svårt att släppa taget, svårt att veta hur mycket de klarar själva, svårt att inse att deras egna liv är betydligt större än våra gemensamma. Antar att man får följa sin magkänsla, men det är svårt när man inte riktigt vet vad den säger...

Idag ska kommande vecka förberedas. Veckohandling står på schemat bl.a. Jag avskyr att klura ut veckans middagar och därför har vi länge pratat om att testa Mat och ro. Igår släppte vi den tanken lite då vi diskuterade det med andra som testat och som inte var helt nöjda. Men så blev vi tipsade om ICA´s veckoplanerare och billiga veckan så nu ska vi se om det kan vara något för oss.


Tossarna :)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Tack för mysig fredag! ÄLSKAR BILDEN på tossarna :))



Har hört fler som inte är så nöjda med matkassen, mat&ro tror jag det var. Kul o testa ICAS då. Hoppas den är bra. Alltid så svårt med middagar ju :/ ILY!

2011-09-25 @ 21:48:57
Så här sa: Sandra

Låter som en härlig helg.

Tack för tips om ICAs matplanerare. Ska kika på det.

Ha en fin dag! Kram

2011-09-26 @ 08:50:36
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: mormor

Låter så härligt. Två godingar på bild.

kram<3<3.

2011-09-26 @ 11:39:46
Så här sa: Sidensis

Åh härlig bild på två vackra barn <3 den där billiga veckan har jag kollat in men att veckoplamera med Ica va något nytt som jag tänker spana lite nämre på.

2011-09-28 @ 00:03:11

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0