Kort helg

Helgen försvann visst lika fort som den kom. Inte undra på det jag jobbade ju igår. I fredags hade vi en fin em med mammavännerna och småtjejerna på Barbacka och i Tivoliparken. Vädret var minst sagt ljuvligt. Fredagnatten var dock inte lika trevlig. M jobbade och jag vaknade vid 01.30 av att någon (/några?) gick på vår altan. Trodde först att det var Luddes som kom hem och gick det hållet men det visade sig att han var i stan på partaj så näpp. Jag blev minst sagt livrädd! När jag tände lampan i sovrummet hörde jag steg igen och strax efter for en bil iväg. Även Max hörde bilen från sin stuga och sen blev det inte mycket sömn den natten. Min älskade man körde hem i ett jehu från jobb och kollade saken men vi såg såklart ingenting. Va fan ska det inte räcka med att man har larm i huset? Trött jag blir. Jodå jag kommer förmdligen sova gott nästa gång M jobbar natt... eller inte :S

Igår (lördag) var det som sagt jobb och där hade vi minsann ingen tid att vara trötta för jäklar vad det gick i ett! På kvällen var vi hemma hos mina fina föräldrar som under dagen passat Alicen. Vi passade på att fira Bojje som ju fyllde år innan i veckan! Lugn och mysig kväll och som vanligt underbar mat när mamma lagar :)

Idag trotsade vi regnet och körde ner till havet en sväng. Ja jäklar vad det regnade! Men i regnkläder och neoprenstövlar klarar man sig fint iaf. Det kvittar nog vad det är för väder (nja bortsett från åska då) jag älskar att spendera tid vid havet. Alice tyckte det var toppenkul med vatten från både himmel och hav. Tror faktiskt hon hade roligare i regnet än hon hade haft om vädret varit fint. Den medhavda fikan fick vi dock ta i bilen :)




Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0