Lerjevallen

Härliga helgen går mot sitt slut och idag återstår bara en massa måsten. Nja så farligt är det inte men huset är inte särskilt vackert, tvätthögen är enorm och kyl/frys behöver fyllas inför kommande vecka. Det finns nämligen bara en sak som är värre än att veckohandla och det är att inte ha veckohandlat.  Maken är på jobb så jag får med barnens hjälp ta tag i söndagsgörat ensam.

Helgen hart varit fin. I fredags hade vi en toppenkväll med tacomys och massa skratt tillsammans med Perssons. Igår sågs vi igen då vi spenderade hela eftermiddagen (ja närmare fyra timmar)  i Lerjevallen tillsammans. Vi grillade, gick en lång runda, hittade lite svamp och njöt av skog/sjö/natur. Barnen lekte i vanlig ordning och det fanns inte ett uns av gnäll i sällskapet :) Underbart var ordet.

Lucas var dock inte med, han var i Helsingborg på uppstart med konfirmationsgruppen. Kul hade de haft och idag ska de träffas igen. Igårkväll var jag helt slut. Vi bakade pizza, drack ett glas vin och sen blev det lördagsgodis till Idol på tv4play.

Tröttheten sitter i. Ja hur f-n kan man vara såhär trött? Ska se om det går att bota med en kopp java eller fem. Har ju trots allt lite att pyssla med idag då.



Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0