Happy

Så var det tisdag och jobbdax igen. Det gillas! Tiden på jobb rusade iväg, inte undra på det vi hade massor av nyheter att jobba med :) Mattias jobbar inatt så mamma och Bojje var snälla och kom hit och passade Tossen en liten stund. Tack för det. Världens bästa Bojje fyller föresten år idag! GRATTIS ♥

Ikväll är jag trött, vet inte varför men energin är liksom slut. Ska krypa ner tidigt ikväll och tänker ta med mig datorn och Idol.

Förövrigt är jag mest glad. Glad för att jag har det bra, glad för att mina barn mår bra. Linus trivs så himla bra just nu och jag älskar att se honom såhär. Han som alltid varit en hemmasittare, som haft sina svackor och inte alltid haft den enkla vägen att följa mår just nu toppen. Han är med kompisar jämt, han bor mer eller mindre på Tullen (skate- och kickboardhall) och han är mycket gladare än han varit på länge. Och ja kär är han också. I världens finaste flicka såklart (och hon i honom) men schhh säg inte att jag berättat. :) Underbara älskade Linus. Det gör gott i mammahjärtat.






Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0