Vår helg och dag

Snabb uppdatering. Börjar med det tråkiga. För det är ju det där som stör och jag avskyr den här ovissheten. Men. Snart över. På ett eller annat sätt.

Helgen. I fredags var jag med barnen hos Ulrica för klippning. Linus lyckades missa bussen hem från skolan så han missade även frisörtiden. Kan ha att göra med att han inte alls vill klippa sig just nu. Alice klippte bara lite lite på topparna, hon vill ha långt hår. Suck jag har gillat hennes page och det har varit himla smidigt att hålla i ordning, nu har de vuxit rejält och Alice dröm är att det växer ner till fötterna. Åh nej men en bit till kan det få växa.

På kvällen var vi med mamma och Bojje i Bromölla och hämtade hem en ny kisse till dem. Egentligen är det ju Alice katt (mycket viktigt) men vi är tacksamma för att den lille katten får bo hos mormor. Spenrik har Alice döpt sin kattunge till iaf och det är ett evigt Spenrik-tjat här hemma just nu. Jag tror hon får träffa sin nya kompis imorgon och det längtar hon efter.

Lördag. Pia och Peter var här. Vi hade som vanligt väldans trevligt och jag skrattade stundtals så jag inte visste var jag skulle ta vägen. Mat och dryck och lite kortspel varvade vi med skratten iaf :) Fin kväll.

Söndag. Vi var på Andy´s en sväng med Alicen och Linus. Lagom till handbollen åkte vi hem och följde IFK´s match på tv. Var ju himla spännande det där och riktigt kul med en vinst som utjämnade semin. På kvällen km jag iväg på en seg löprunda. Aja bättre att springa segt än inte alls ;)

Idag fick vi äntligen frullebesök. Så himla längesen vi träffade Carro och Leon. Så vi tackar dem och Pia hjärtligt för besöket. Alice och Leon lekte och lekte. I nästan fem timmar. Utan att vi varken hörde eller såg dem. Det är ljuvligt när det är så, inte en konflikt, inte ett pip, inte ett gnäll. Bara lek, kompromisser och vänskap. De finaste små i världen ♥

Nu ligger jag nytränad i soffan. Cirkelgym idag och jag vet inte riktigt vad som hände men jag blev galet snurrig och illamående efter passet. Imorgon vilar jag.


Kommentarer
Så här sa: Sidensis

Tack för lördag, tack för god mat och dryck, tack för alla skratten :) galet kul... tack för frulle, tack för träningen... Tack för att du finns :) <3 ILY <3

2012-04-24 @ 00:01:10
Så här sa: Carro

Vi hjärta er! Tack för en mysig dag. Våra fina tossar är ju bara underbara tillsammans. Lycka! ILY!!

2012-04-24 @ 20:30:15

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0